lavilates3Η “LAVYLITES” Είναι μια εταιρεία με το μοναδικό,καινοτόμο πατενταρισμένο προϊόν Νανοτεχνολογίας βασισμένο σε οργανικά/φυτικά συστατικά με την δυνατότητα της βιοπληροφόρισης.Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός προϊόντος σε μορφή spray και ταμπλέτες διατροφικές σε εξι κατηγορίες (Lavyl-Solvyl-Haevyl-Pentyll-Exyol-Yummy) με ευρεία κλίμακα εφαρμογής και αποτελεσμάτων για άμεσα και εμφανή αποτελέσματα ορατά σε σύντομο δυνατό χρόνο. Η εταιρεία στον παγκόσμιο διαγωνισμό για το 2020 στην Αμερική πήρε τρια πρώτα βραβεία και δύο ως φιναλίστ στην κατηγορία καλλυντικά ευεξίας και ομορφιάς

NCPRIZΗ “NPCRIZ” Είναι μια εταιρεία που ασχολείται με τα πεπτίδια και την καινοτόμο ανάπτυξη των γονιδιακών συμπληρωμάτων.Η ευρεία γκάμα προϊόντων αφορούν την υγεία,ευεξία και ομορφιά με τα προϊόντα διατροφής,τα μοναδικά φυσικά καλλυντικά με πεπτίδια,την υγιεινή προστασία και καθαριότητα,τα τσάγια Ayverda. Έτσι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα στην Ρωσία έχει αναπτυχθεί μια νέα τεχνολογία βιορρύθμισης.Κανένας στον κόσμο δεν διαθέτει μέχρι σήμερα παρόμοια παρασκευάσματα για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Από την Ρώσικη ομοσπονδία βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο ως εταιρεία για το 2016 για την συμμετοχή της στην ενεργό μακροζωϊα και πρόληψη εναντι των ασθενειών!!

BPTΗ “B.P.T” Βusiness Process Technologies.Eίναι μια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες κατασκεαυστικές εταιρείες στον χώρο του Βιοσυντονισμού την “LIDOMED BIO”και προσφέρει επαγγελματικές Ιατρικές συσκευές διάγνωσης και θεραπείας με ασύρματες φορητές ατομικές συκευές χρήσιμες για ολες τις ηλικίες με εφαρμογή ακόμη και στα κατοικίδια μας.Μια νέα καινοτόμος αναίμακτος μέθοδος ελέγχου και προστασίας της υγείας και ευεξίας.Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση 47 σημείων του σώματος καθημερινά οσον αφορά τους ιούς,βακτήρια,μύκητες και παράσιτα με σκοπό την εναρμόνιση και την αποκατάσταση της ανοσίας.Απαραίτητες συσκευές για ολη την οικογένεια.

vivoverdeΗ “ΈΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ” Eίναι μια εταιρεία με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της “Vivoverde” τα φυσικά καλλυντικά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα,με προϊόντα που αφορούν την υγιεινή καθαριότητα καθώς και των καθαριστικών για το σπίτι και την επιχείριση.Επίσις διαθέτει και το μοναδικό τεχνολογίας Φίλτρο νερού “VIVOVERDE” όπου πρώτη από το 2010 εισήγαγε αυτό το μοναδικό φίλτρο νερού που με τη βοήθεια της Νανοτεχνολογίας έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα υλικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδουςκαθαρισμού του νερού.Ενα φίλτρο καθαρισμού νερού με πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Παστέρ(Pasteur).

atomy-1Η ATOMY είναι μια κορυφαία εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 στη Νότια Κορέα και τώρα έρχεται και στην Ευρώπη. Η ATOMY θα ξεκινήσει σύντομα και στην Ελλάδα, οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη!
Ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και 11 χρόνια, δραστηριοποιείται στις πιο μεγάλες αγορές, Κίνα, Ινδία, Ρωσία, Αυστραλία, Αμερική, Καναδάς και σε άλλες 10 χώρες, ο παγκόσμιος τζίρος της ATOMY ξεπέρασε τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, η Atomy έχει ήδη πάνω από 15 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως.
Τώρα έχετε την ευκαιρία να κλειδώσετε τη θέση σας και να γίνετε πρωτοπόρος αυτής της μεγάλης ευκαιρίας. Η εγγραφή είναι 100% δωρεάν, με όλα τα προνομία και ισχύει παγκοσμίως! Για 5 συνεχόμενα χρόνια η Atomy είχε το καλύτερο προϊόν άμεσων πωλήσεων στον κόσμο, το απίστευτο Hemo Him. Atomy Greece, ξεκινήστε σήμερα μαζι μας,συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής χωρίς δεσμεύσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού