ΠΕΠΤΙΔΙΑ REVILAB SL

956 views

revilab-slΠΕΠΤΙΔΙΑ REVILAB – SL (10 προϊόντα). Φιαλίδια 10ml. Χρήση εσωτερική.

*(περιέχουν Φ.Π.Α 24%)

*Για περισσότερες πληροφορίες και περιγραφή των προϊόντων επικοινωνήστε στo email: info@zo-oikologika.gr

Νέα σειρά σύμπλοκων Πεπτιδίων για υπογλώσσια χρήση.
Αυτή είναι η πρώτη στον κόσμο πολυλειτουργική σειρά σκευασμάτων για υπογλώσσια χρήση με 2-4 πεπτίδια σε κάθε σκεύασμα.Η σειρά αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό ν’αποφευχθεί η διατάραξη της λειτουργίας των διαφόρων οργάνων και συστημάτων,διόρθωση υπαρχουσών ασθενειών.
Η θεμελιωδώς νέα μέθοδος χρήσης και η παρουσία σε κάθε ένα από τα σκευάσματα ενός αριθμού πεπτιδίων παρέχουν την πλέον ταχεία και αποτελεσματική δράση.Το προϊόν τοποθετείται στον υπογλώσσιο χώρο,πλούσιο σε τριχοειδή αγγεία, με αποτέλεσμα οι ουσίες να διεισδύουν άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος παρακάμπτοντας την απορρόφιση μέσω βλεννογόνου υμένα της πεπτικής οδού και του ήπατος. Ετσι αυξάνεται η ταχύτητα έναρξης της δράσης του σκευάσματος σε σύγκριση με την λήψη των σκευασμάτων σε άλλη μορφή.
Εκτός από τα πεπτίδια πολλαπλών κατευθύνσεων δράσης τα σκευάσματα Revilab Peptide SL περιέχουν αποτελεσματικά συστατικά φυτικής προέλευσης.Ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους αντιμετωπίζοντας τις βαθύτερες αιτίες των ασθενειών και είναι λειτουργικά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Revilab SL (01)   10ml – 38,50

Για το καρδιαγγειακό σύστημα.Περιέχει πεπτίδια του αγγειακού τοιχώματος και του καρδιακού μυός, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, μέντας, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Πρόωρης γήρανσης,για την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και της υπέρτασης,για την πρόληψη της καρδιακής προσβολής και του εγκεφαλικού επεισοδίου,στην αποκατάσταση μετά από έμφραγμα και των ασθενειών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο,για τους ασθενείς με φλεβίτιδα, αρτηριακή υπέρταση, θρομβοφλεβίτιδα, αθηροσκλήρωση των αγγείων, αγγειοπάθειες, σε περίπτωση τροφικής εξέλκωσης του δέρματος.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (02) 10ml-38,50€

Για το Νευρικό σύστημα και τα μάτια. Περιέχει πεπτίδια του εγκεφάλου,του αμφιβληστροειδή χιτώνα και του αγγειακού τοιχώματος, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για την πρόληψη των ασθενειών των ματιών και την οπτική υπερκόπωση,φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος,σε παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και του κερατοειδούς χιτώνα,οξεία αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια (πρόληψη και αποκατάσταση), αποκατάσταση μετά απο τραυματισμό στο κεφάλι. 
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (03)-10ml -38,50 

Για το ανοσοποιητικό και νευροενδοκρινικό σύστημα.Περιέχει τα πεπτίδια της επίφυσης,της Τ-μονάδας και της Β-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, δυόσμου, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Σε περίπτωση ανοσοανεπάρκειας,μετά απο ασθένειες,για διάφορες χρόνιες δηλητηριάσεις,κατά την διάρκεια της αποκατάστασης μετά απο καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο,μετά απο χειρουργικές επεμβάσεις,για την πρόληψη του καρκίνου,για την πρόληψη πρόωρης γήρανσης.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (04)-10ml – 38,50 

Για το Μυοσκελετικό σύστημα.Περιέχει πετίδια της Τ-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος, των χόνδρων και των μυών,εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, δυόσμου, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Αρθροπάθειας και αρθρίτιδας,σε περίπτωση ρευματισμών,οστεοχόνδρωσης,οστεοπόρωσης,στην ουρική αρθρίτιδα,για την αποκατάσταση μετά από τραυματισμό.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (05)-10ml-38,50 

Για το Πεπτικό σύστημα.Περιέχει πεπτίδια του ήπατος,παγκρέατος,πνεύμονα και του τοιχώματος του στομάχου, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, μέντας, χαμομηλιού, αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Αθηροσκλήρωσης, παχυσαρκίας, χολοκυστίτιδας, κίρρωσης του ήπατος, χρόνιες δηλητηριάσεις, διαταραχές του μεταβολισμού,στην μείωση της ηπατικής λειτουργίας.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (06)-10ml-38,50 

Για το Βρογχο-πνευμονικό σύστημα. Περιέχει πεπτίδια της Τ-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος, των βρόγχων, του πνεύμονα και του τοιχώματος του στομάχου, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, μέντας, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Χρόνιας βροχίτιδας,εμφύσημα,αναπνευστικές αλλεργίες,βροχικό άσθμα,για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (07)- 10ml- 38,50€ 

Για το Αιμοποιητικό σύστημα.Περιέχει πετίδια της Β-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,του μυελού των οστών και του αγγειακού τοιχώματος, βιταμίνη Β9, Β12, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, δυόσμου, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου. Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για τις παραβιάσεις της δραστικότητας του αιμοποιητικού συστήματος,ασθενείς με καρκίνο,φλεβίτιδα,αρτηριακή υπέρταση,σε περίπτωση τροφικής εξέλκωσης του δέρματος,θρομβοφλεβίτιδα,αθηροσκλήρωση των αγγείων, αγγειοπάθειες, ενίσχυση της ανοσίας, σε χρόνιες νόσους και μετεγχειριτικές επιπλοκές και τροφικές διαταραχές.
Δοσολογία :  Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (08)-10ml-  38,50€ 

Για το Ουροποιητικό σύστημα. Περιέχει πεπτίδια της Τ-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,του αγγειακού τοιχώματος και της ουροδόχου κύστης, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, δυόσμου, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Ανοσοανεπάρκειας,πρόληψη των διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος, εμμηνόπαυση, ηλικιωμένα άτομα,χρόνιες δηλητηριάσεις, κατά την διάρκεια της αποκατάστασης μετά από μια καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο,πρόληψη του καρκίνου.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (09)-10ml-  38,50 

Για τον Ανδρικό οργανισμό. Περιέχει πετίδια της επίφυσης,των όρχεων, της ουροδόχους κύστης, και του προστάτη, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, δυόσμου, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για διαταραχές της ούρισης που προκαλούνται από ασθένειες του προστάτη, χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα του προστάτη, στυτική δυσλειτουργία, ενίσχυση λειτουργικής δραστηριότητας του μορίου, εξομάλυνση ορμονικής κατάστασης και της κινητικότητας του σπέρματος.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

Revilab SL (10)-10ml-38,50€ 

Για τον  Γυναικείο οργανισμό.Περιέχει πεπτίδια της επίφυσης,του αγγειακού τοιχώματος και της ουροδόχου κύστης, εκχύλισμα γλυκόριζας, πρόπολης, δυόσμου, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, γαρύφαλλου. Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για την εξομάλυνση της λειτουργίας του νευροενδοκρινικού συστήματος, ολων των κυκλικών διεργασιών στο σώμα, συγχρονισμό του βιολογικού ρολογιού, αναπαραγωγικού συστήματος, βελτίωση της γονιμότητας, πρόληψη καρκίνου, σε περίπτωση αρτηριακής υπέρτασης, αθηροσκλήρωσης, αγγειοπάθειας, για την πρόληψη των διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος ιδιαίτερα στην εμμηνόπαυση και σε ηλικιωμένους ασθενείς.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού