ABOUT ME

2,016 views

ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. E-mail : info@zo-oikologika.gr Τηλέφωνο : 6971792624

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.
Με χαρά συνεχίζουμε πάνω από 10 χρόνια να παρέχουμε συμβουλές, να προτείνουμε λύσεις με την συνεργασία,γιατρών-θεραπευτών και διαιτολόγων,που αφορούν την υγεία,ευεξία και ομορφιά.Προβλήματα οσον αφορά την οξείδωση,γλυκοζηλίωση,άγχος,στρές,ορμονικές διαταραχές γυναικολογικές παθήσεις,γήρανσης κ.α.Επίσις μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικά Video για προϊόντα νέας τεχνολογίας καθώς και τις εφαρμογές τους.

Έταιρείες όπως :

Η “B.P.T” Βusiness Process Technologies.Mια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες κατασκεαυστικές εταιρείες στον χώρο του Βιοσυντονισμού την “LIDOMED BIO”και προσφέρει επαγγελματικές Ιατρικές συσκευές διάγνωσης και θεραπείας με ασύρματες φορητές ατομικές συκευές χρήσιμες για ολες τις ηλικίες με εφαρμογή ακόμη και στα κατοικίδια μας.

Η “NPCRIZ” με τα πεπτίδια και την καινοτόμο ανάπτυξη των γονιδιακών συμπληρωμάτων. Έτσι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα στην Ρωσία έχει αναπτυχθεί μια νέα τεχνολογία βιορρύθμισης.Κανένας στον κόσμο δεν διαθέτει μέχρι σήμερα παρόμοια παρασκευάσματα για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Από την Ρώσικη ομοσπονδία βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο ως εταιρεία για το 2016 για την συμμετοχή της στην ενεργό μακροζωϊα και πρόληψη εναντι των ασθενειών!!

Η “LAVYLITES” με το μοναδικό,καινοτόμο πατενταρισμένο προϊόν Νανοτεχνολογίας βασισμένο σε οργανικά/φυτικά συστατικά με την δυνατότητα της βιοπληροφόρισης.Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός προϊόντος σε μορφή spray και ταμπλέτες διατροφικές σε εξι  κατηγορίες (Lavyl-Solvyl-Haevyl-Pentyll-Exyol-Gummy) με ευρεία κλίμακα εφαρμογής και αποτελεσμάτων για άμεσα και εμφανή αποτελέσματα ορατά σε σύντομο δυνατό χρόνο.

Η “ΈΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ” με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της “Vivoverde” και το μοναδικό τεχνολογίας Φίλτρο νερού “VIVOVERDE” όπου πρώτη από το 2010 εισήγαγε αυτό το μοναδικό φίλτρο νερού που με τη βοήθεια της Νανοτεχνολογίας έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα υλικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού. Δεν υπάρχει άλλο στην Ελληνική αγορά φίλτρο καθαρισμού νερού με πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Παστέρ(Pasteur).
Στο δεξί μέρος του ιστολογίου μπορείτε εγγραφείτε ως αναγνώστες για ν’αποκτήσετε το δικαίωμα δωρεάν σεμιναρίων(webinar), προσφορών,εκπτώσεων σε προϊόντα Υγείας,Ευεξίας & Όμορφιάς.

* Άκολουθείστε μας στο Facebook στις σελίδες (Ζω Οικολογικά & www.zo-oikologika.gr) ενημερωθείτε για νεα προϊόντα και κερδίστε εκπτώσεις σε μηνιαίες προσφορές. Καλή ανάγνωση.

* Ο ιστότοπος εχει καθαρά ενημερωτικό χαραχτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τις υποδείξεις του θεράποντος γιατρού σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού