ΠΕΠΤΙΔΙΑ

2,733 views

ΠΕΠΤΙΔΙΑ Η Αρχαία σοφία λέει : “Ισχυρός δεν είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει την ασθένεια, αλλά αυτός που σοφά αντιμετωπίζει την υγεία του”. Από τους αρχαίους χρόνους, οι επιστήμονες προσπαθούσαν να καταλάβουν την αιτία της γήρανσης του οργανισμού. Από τη φύση της η διάρκεια ζωής του ανθρώπου είναι 110-120 χρόνια. Η γήρανση αρχίζει σταδιακά: πρώτα ξεκινά με τη μείωση των βιοχημικών αντιδράσεων και στη συνέχεια εκπίπτουν οι λειτουργίες του εγκεφάλου, της καρδιάς, του ήπατος, κλπ. Όταν εμφανίζονται τα συμπτώματα, δηλαδή οι ρυτίδες, το γκριζάρισμα, τα προβλήματα των αρθρώσεων κ.λ.π. αυτά είναι πια οι συνέπειες της έκπτωσης των λειτουργιών του οργανισμού. Η ζωή υπάρχει χάρη δύο μορίων: του DNA, το οποίο αποτελεί τη μήτρα, που από μόνη της δεν είναι δραστική, και των μορίων των πεπτιδίων, που στοχευμένα ενεργοποιούν τις επιθυμητές περιοχές του DNA. Κατά τη σύζευξη των πεπτιδίων με ένα συγκεκριμένο τμήμα του DNA, δηλαδή με ένα τμήμα του γονιδίου, γεννιέται η σύνθεση ειδικών πρωτεϊνών, γεννιέται ζωή.ΠΕΠΤΙΔΙΑ

Τα Πεπτίδια – είναι τα πολύ μικρά τμήματα των πρωτεϊνών. Έχουν μέγεθος 1 nm, και συνεπώς ορθώς περιλαμβάνονται στο νάνο κόσμο. Όπως γνωρίζουμε, οι πρωτεΐνες αποτελούνται από αμινοξέα, που συνδέονται μεταξύ τους και σχηματίζουν αλυσίδες διαφορετικού μήκους: μακρές, που αποτελούνται από δεκάδες αμινοξέα και κοντές, που έχουν από 2 έως 20 αμινοξέα. Αυτά είναι τα πεπτίδια. Στον οργανισμό, τα πεπτίδια δρουν σαν κλειδιά «πληροφοριών». Αυτά μεταδίδουν και αποκωδικοποιούν την πληροφορία σε αυστηρά συγκεκριμένα κύτταρα, προκειμένου στον οργανισμό όλα να γίνονται στην ώρα τους και καλά.

Τα κύτταρα παράγουν πρωτεΐνες ορισμένων τύπων. Ένας αριθμός από αυτά εμπλέκονται στην παραγωγή πεπτιδίων που ρυθμίζουν την λειτουργία του κυττάρου. Όταν το κύτταρο λειτουργεί καλά, αντίστοιχα ολόκληρο το όργανο λειτουργεί καλά. Σε περίπτωση που προκαλείται κάποια διαταραχή, διαταράσσεται ολόκληρος ο οργανισμός και αυτό οδηγεί στην ασθένεια. Φυσικά, η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί και να εισέλθουν μέσα στον οργανισμό ουσίες που λείπουν, αλλά στη συνέχεια το κύτταρο θα τεμπελιάσει εντελώς και θα σταματήσει να λειτουργεί. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να σταλθούν οι αγγελιοφόροι, δηλαδή τα πεπτίδια- κλειδιά, που θα το αναγκάσουν να λειτουργήσει και το σώμα θα θεραπεύσει τον εαυτό του μόνο του. Το κάθε όργανο διαθέτει ένα απόθεμα, ρεζερβουάρ, βλαστικών κυττάρων. Το έργο τους το επηρεάζουν τα πεπτίδια. Εάν αυτό το απόθεμα είναι τοποθετημένο ομοιόμορφα, τότε ο άνθρωπος ζει 100-110 χρόνια.

Όλα τα πεπτίδια έχουν συγκεκριμένη εξειδίκευση. Για κάθε ιστό είναι κατάλληλα μόνο τα δικά του πεπτίδια: για τους πνεύμονες – τα πνευμονικά, για το ήπαρ- του ήπατος, για τον εγκέφαλο -του εγκεφάλου. Τα πεπτίδια είναι ίδια σε όλα τα θηλαστικά. Επομένως, εάν πάρετε πεπτίδια από ένα μοσχάρι και τα εισάγεται στον άνθρωπο, ο οργανισμός μας θα τα δεχτεί ως δικά του. Το βασικό πρόβλημα ήταν να μάθουμε να απομονώνουμε τα πεπτίδια από τα όργανα των ζώων. Αυτή η τεχνολογία εφευρέθηκε από τους Βλαντιμίρ Khavinson και Vyacheslav Morozov, το 1971 στην Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία. Στην αρχή δημιουργήθηκαν φάρμακα και μετά στη βάση αυτών, κάνανε τα συμπληρώματα διατροφής, καθώς είναι πιο εύκολα στη χρήση.

Μελετώντας τη διαδικασία της γήρανσης και τις μεθόδους που την επιρρεάζουν, το προσωπικό του Ινστιτούτου Γεροντολογίας της Αγίας Πετρούπολης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι συμπεριλαμβάνοντας στη διατροφή των ποντικιών της πειραματικής ομάδας πεπτίδια, το προσδόκιμο ζωής των ποντικιών, αυξάνεται κατά 30-38%.

Αργότερα μελέτες των πεπτιδίων έγιναν σε ηλικιωμένους στο Ινστιτούτο Γεροντολογίας του Κίεβου και της Αγίας Πετρούπολης. Αυτό βοήθησε να υποδιπλασιασθεί το ποσοστό θανάτου, υποδεικνύοντας την υψηλή αντιγηραντική δράση των πεπτιδίων.

Έτσι, στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, στη Ρωσία έχει αναπτυχθεί μια νέα τεχνολογία βιορρύθμισης. Κανένας στον κόσμο δεν διαθέτει μέχρι σήμερα παρόμοια παρασκευάσματα.

Η ανακάλυψη των ρυθμιστικών πεπτιδίων ισοδυναμεί με εκτόξευση ενός δορυφόρου. 40 φορές επιβεβαίωσαν τα πειράματα, ότι στη βάση της γήρανσης και των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου και των όγκων, βρίσκονται σφάλματα στη ρύθμιση της πρωτεϊνικής σύνθεσης.

Κατά την εκτέλεση διάφορων πειραμάτων, έπαιρναν αυγά βατράχων και έσταζαν πάνω τους διάφορα παρασκευάσματα πεπτιδίων. Ανάλογα με το είδος του πεπτιδίου που στάζανε, προκαλείτο ανάπτυξη του αντίστοιχου ιστού: π.χ. στάζανε πεπτίδιο του ήπατος – άρχιζε να αναπτύσσεται ό ιστός του ήπατος.

Στα πειράματα ήταν αυξημένος ο αριθμός των κυτταρικών διαιρέσεων (ξεπεράστηκε το όριο Hayflick – 47 διαιρέσεις). Σε καλλιέργεια κυττάρων προστέθηκε το πεπτίδιο της επίφυσης και το κύτταρο συνέχιζε να διαιρείται έως 64 φορές, το οποίο αντιπροσωπεύει την υπέρβαση του ορίου Hayflick κατά 42%. Σε ανεξάρτητο πείραμα της Γενεύης αυτό το πείραμα επαληθεύτηκε 5 φορές. Ετήσια κούρα εφαρμογής των παρασκευασμάτων της επίφυσης, του θύμου αδένα, του εγκεφάλου, των αιμοφόρων αγγείων, του ήπατος, του χόνδρου, του θυρεοειδούς και του παγκρέατος, οδήγησε σε σημαντική μείωση της θνησιμότητας σχεδόν 2-φορές και πάνω, που σχετιζότανε με τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, νευροενδοκρινικού και καρδιαγγειακού συστήματος, όπως και του εγκεφάλου και με την αύξηση της πυκνότητας των οστών και των χόνδρων.

Μακροπρόθεσμη μελέτη και εφαρμογή των παρασκευασμάτων των πεπτιδίων, έδειξε την υψηλή αποτελεσματικότητα τους στους ασθενείς διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, αλλά ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα παρατηρήθηκε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (άνω των 50 ετών). Αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των πεπτιδίων-βιορρυθμιστών, είναι η απουσία οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων ενεργειών. Εδώ και αρκετές δεκαετίες, τα παρασκευάσματα λάβανε πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι με διαφορετικές παθολογίες. Η αποτελεσματικότητα της χρήσης ήταν κατά μέσο όρο 75-95%.

Για κάθε άτομο ηλικίας 35 έως 60 ετών, αρκούν δύο ή τρείς κούρες πεπτιδίων το χρόνο, για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού. Για να ήμαστε νέοι και υγιείς, είναι απαραίτητο να κάνουμε υγιεινό τρόπο ζωής. Με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και σε υγιείς ανθρώπους, αρχίζουν οι επιπλοκές ζωτικών συστημάτων του οργανισμού. Όλα αυτά σταδιακά γερνούν. Πρώτα κατά κανόνα, κάτω από την πίεση που ασκούν εξωτερικοί και εσωτερικοί παράγοντες, βρίσκονται το ανοσοποιητικό, το νευροενδοκρινικό και το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Επομένως, μετά από 35 χρόνια μελέτης και εφαρμογών, είναι λογικό να σκεφτούμε για την πρόληψη των ηλικιακών αλλαγών στο οργανισμό, να οργανώσουμε σωστά τον οργανισμό μας και να βρούμε το πρόγραμμα αποκατάστασης και αναζωογόνησης του και η χρήση των πεπτιδικών βιορρυθμιστών – είναι ο δρόμος για την ενεργή μακροζωία.

Σήμερα δημιουργήθηκε η τέταρτη γενιά των παρασκευασμάτων: Tsitomaksy – 11 πολυσύνθετων βιορρυθμιστικών πεπτιδίων. Είναι αντιγηραντικά, που συμβάλλουν στην αναστολή της γήρανσης. Μπορείτε να αρχίσετε την εφαρμογή τους από 25-30 χρονών,αλλά μετά τα 40 – είναι σίγουρα αναγκαία.

Η χρήση των πεπτιδίων-βιορρυθμιστών θα πρέπει να γίνεται (απόσπασμα Ντ. A. Γκοργκιλάτζε – Αντιπρόεδρος για την Επιστήμη NPCRIZ): “.. χωρίς αταξίες, για αρκετό χρόνο, για να μην υπάρχει επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση του οργανισμού.” Η ενεργή γήρανση του οργανισμού ξεκινά σε αρκετά νεαρή ηλικία. Το άγχος, η υπερβολική φόρτωση του οργανισμού, όλα αυτά βοηθούν στη μείωση της σύνθεσης των πρωτεϊνών και τη γήρανση.

«Η έλλειψη πεπτιδίων, που αναπτύσσεται με την ηλικία ή η ασθένεια, σημαντικά επιταχύνουν τη φθορά των ιστών και τη γήρανση. Η αλήθεια είναι ότι, για την επαρκή λειτουργία των κυττάρων και ιστών χρειάζεται ένα επαρκές ποσό πεπτιδίων, τα οποία, με τη σειρά τους, υποστηρίζουν ευνοϊκά το έργο των γονιδίων. Τα πεπτίδια που λειτουργούν στα κύτταρα που τους αφορούν, συντίθενται από τα ίδια. Επομένως κατά την παθολογία, καθώς γερνώντας παραβιάζεται η λειτουργία των κυττάρων, διαταράσσεται η αναπαραγωγή των πεπτιδίων, και μετά από αυτό, για δεύτερη φορά και πάλι υποφέρει η κυτταρική λειτουργία. Ο εκφυλισμός των ιστών προχωρεί, και τελικά εκδηλώνεται κλινικά. Επομένως, η χρήση των κοντών πεπτιδίων είναι μία από τις βασικές καινοτομίες στην ιατρική και επιτρέπει σημαντικά να καθυστερήσει το ρυθμό της γήρανσης, λόγω διέγερσης του πολλαπλασιασμού των κυττάρων και της αναγέννησης των ιστών, καθώς και της αύξησης των κυτταρικών τους πόρων. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των πεπτιδίων είναι η αντικαρκινική τους δράση.

Σήμερα, η εφαρμογή των πεπτιδίων είναι η καλύτερη και ανυποχώρητη απόφαση στο τομέα της αναζωογόνησης του οργανισμού και της πρόληψης του καρκίνου, καθώς επιτρέπει να πραγματοποιείται ανανέωση κυττάρων και ιστών όχι μόνο εξαιτίας της ρύθμισης και του συγχρονισμού όλων των κυκλικών διεργασιών, αλλά επίσης λόγω της αύξησης της ικανότητας της διαίρεσης των κυττάρων, χωρίς μεταλλάξεις. “( Ντ. A. Γκοργκιλάτζε).

ΒΙΟΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ.

Από την ομιλία του Χάβινσον Β.Χ. και Ριζάκ Γ.A.

Το ινστιτούτο επί 35 χρόνια μελετά την γήρανση. Πάνω από 25 χρόνια τα πεπτίδια χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς για θεραπεία. Στον πυρήνα των παθολογικών καταστάσεων βρίσκεται η γήρανση. Επομένως, αυτά τα παρασκευάσματα πρέπει να είναι διαθέσιμα και για τους υγιείς ανθρώπους με σκοπό την πρόληψη της γήρανσης, άρα και των ασθενειών.

Τα πειράματα σε ζώα επί 30 χρόνια, έδειξαν παράταση της διάρκειας ζωής κατά 30%. Επομένως, για τους ανθρώπου είναι πολύ πιθανή η παράταση της ζωής ως τα 120 χρόνια. Η θεραπεία με πεπτίδια βοηθά να ενεργοποιηθεί το αποθεματικό του οργανισμού και να αυξηθεί η διάρκεια της ζωής 25-30 χρόνια. Κατ’ αρχήν δημιουργήθηκαν φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Στη συνέχεια, βασισμένοι σε αυτά παρασκεύασαν τα συμπληρώματα διατροφής, καθώς τα συμπληρώματα είναι πιο εύκολα στη χρήση.

Η δράση των βιορρυθμιστικών πεπτιδίων : με την πάροδο της ηλικίας ο οργανισμός μειώνει τη σύνθεση της πρωτεΐνης. Είχε αναπτυχθεί τεχνολογία απομόνωσης πεπτιδίων από τους ιστούς των νεαρών μοσχαριών. Η υψηλή καθαρότητα του αρχικού βιολογικού υλικού παρέχει ασφάλεια. Απολύτως απουσιάζουν οι παρενέργειες και οι αντενδείξεις.

Για τα συγκεκριμένα παρασκευάσματα πεπτιδίων οι μόνες αντενδείξεις είναι η προσωπική δυσανεξία στα συστατικά , η εγκυμοσύνη και η γαλουχία.

Η Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών ενέκρινε το πρόγραμμα αναζωογόνησης του πληθυσμού. Τα παρασκευάσματα βιορρυθμιστικών πεπτιδίων, υπάγονονται σε επτά κατηγορίες :

VLADONIKS, για το ανοσοποιητικό σύστημα, από πεπτίδια του θύμου αδένα (πεπτίδιο Α-6)
VENTFORTt, για το καρδιαγγειακό σύστημα και όλες τις παθήσεις του (πεπτίδιο Α-3)
TSERLUTEN, για το ΚΝΣ, τον εγκέφαλο (πεπτίδιο Α-5)
SVETINORM, από πεπτίδια ήπατος (πεπτίδιο Α-7)
SIGUMIR, για αρθρώσεις, οστά, χόνδρο (πεπτίδιο Α-4)
SUPREFORT, για το πάγκρεας: ινσουλίνη, σακχαρώδη διαβήτη (πεπτίδιο Α-1)
TIREOGEN, για το θυρεοειδή (πεπτίδιο Α-2)

Το TIREOGEN ρυθμίζει τον θυρεοειδή αδένα και χορηγείται σε περιπτώσεις υπό- και υπέρ- θυρεοειδισμού.

Όλα τα παρασκευάσματα ρυθμίζουν το μεταβολισμό των ουσιών των οργάνων. Δηλαδή κατεβάζουν το υψηλό (υπέρ), αυξάνουν το κατώτερο (υπό). ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ.

Η Ρωσία κατέχει το ρεκόρ για την παράταση της ζωής των πειραματόζωων. Στη Σοβιετική Ένωση στον Βλαντιμίρ Χάβινσον χορηγήθηκε εργαστήριο στην Ακαδημία της Στρατιωτικής Ιατρικής του Λένινγκραντ με απεριόριστη χρηματοδότηση. Από τότε ερευνούνται τα πεπτίδια.

Το Ινστιτούτο Γεροντολογίας και βιορρύθμισης δημιουργήθηκε πριν από 18 χρόνια στη βάσει της Ακαδημίας Στρατιωτικής Ιατρικής. Το πρώτο εργαστήριο ιδρύθηκε εκεί το 1971. Την ίδια χρονιά έγιναν και οι πρώτες δημοσιεύσεις.

Την θεραπεία με τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα που δημιουργήσανε, λάβανε πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι!

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν αναφέρθηκε καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Σήμερα έχουμε την τρίτη γενιά προϊόντων, που την αποτελούν 7 είδη συμπλοκών πεπτιδιοβιορρυθμιστών και συμβάλλουν στην αναστολή της γήρανσης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση τους προληπτικά από την ηλικία των 25-30 χρόνων, όμως στα 40, η χρήση τους είναι σίγουρα αναγκαία.

Το άγχος, η εντατική άσκηση, η ηλικία, προκαλούν μείωση της σύνθεσης των πρωτεϊνών. Κατά την εφαρμογή τους στα ζώα, αποκατέστησαν την πρωτεϊνική σύνθεση μερικώς (πλήρως αδύνατο να γίνει) και επιμηκύνθηκε το προσδόκιμο ζωής τους κατά 35%.

ΕΡΕΥΝΕΣ :

Στο Κίεβο, πήραν μια ομάδα άνω των 70 ετών και στην Αγία Πετρούπολη, άνω των 80 ετών (το σπίτι των εργατών βετεράνων). Τότε χορηγούσαν ενέσεις, 2 φορές το χρόνο. Μετά από 6 χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, η θνησιμότητα μειώθηκε κατά 2 φορές. Στο Κίεβο, πάνω από 1.000 άνθρωποι λάμβαναν φάρμακα για 12 χρόνια, το ποσοστό θνησιμότητας έχει μειωθεί κατά 2,5 φορές.

Παρατηρήθηκε συμπύκνωση των οστών, βελτιώθηκε η καρδιακή λειτουργία, καθώς και η λειτουργία του εγκεφάλου. Ο ρυθμός της γήρανσης μειώνονταν σημαντικά λόγω αναζωογόνησης των οργάνων.

Ο μόνος αποδεδειγμένος τρόπος παράτασης ζωής, είναι με τη χρήση των βιορυθμιστικών πεπτιδίων. Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει στον κόσμο. Η εφεύρεση των πεπτιδικών βιορυθμιστών, ισοδυναμεί με εκτόξευση δορυφόρου. Τα πειράματα, έχουν επιβεβαιώσει 40 φορές, ότι στη βάση της γήρανσης και των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, – βρίσκεται η ρύθμιση της πρωτεϊνοσύνθεσης.

Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, έπαιρναν τα αυγά των βατράχων και έσταζαν πάνω τους ένα από τα επτά παρασκευάσματα βιορυθμιστικών πεπτιδίων. Αυτό που στάζανε, αυτός ο ιστός άρχιζε να αναπτύσσεται: δηλαδή για παράδειγμα, έσταζαν πεπτίδιο του ήπατος – άρχιζε να αναπτύσσεται ο ιστός του ήπατος.

Στα πειράματα αυξήθηκε ο αριθμός διαίρεσης του κυττάρου – το όριο Hayflick. Δηλαδή όταν το κύτταρο σταματούσε να διαιρείται μετά από την 47 φορά, στάζανε το αντίστοιχο πεπτίδιο στα κύτταρα και το κύτταρο συνέχιζε να διαιρείται έως τις 67 φορές, κάτι που αποτελεί την υπέρβαση του ορίου Hayflick κατά 40%. Σε ανεξάρτητο πείραμα στη Γενεύη αυτή η δοκιμή επαληθεύτηκε 5 φορές. Το πεπτίδιο εισέρχεται στην έλικα του DNA, αποκαθιστά την πρωτεϊνική σύνθεση και ρυθμίζει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Χρησιμοποιούνται ζωικές πρώτες ύλες. Μόνο νεαρά, υγιή ζώα, είναι καλό να χρησιμοποιούνται για την λήψη ποιοτικών πεπτιδίων.

Χρησιμοποιούνται ζώα μόνο από τη Ρωσία και υφίστανται κτηνιατρικό έλεγχο σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα, τεχνολογία και συνθήκες παραγωγής που δεν επιτρέπουν τα βακτήρια να επιβιώσουν.

Επίσης αμινοξέα, για ανόργανη σύνθεση των ενθυλακωμένων βιορρυθμιστικών πεπτιδίων – σε βιολογικά δεσμευόμενη μορφή.

Για ασφάλεια τα δεδομένα συμπληρώματα, εξετάζονται όπως και τα φάρμακα.

Ασφάλεια για λοιμώξεις: απουσία των πρίον – πρωτεΐνες, που προκαλούν αργή λοίμωξη.

Επομένως :

1.​ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

2​. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

3.​ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ

4.​ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ :

1.​ ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ

2​. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

3.​ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

(η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι βραχυπρόθεσμα, ειδικές έρευνες δεν γίνανε)

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

Μπορούνε να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε φάρμακα.

VENTFORT : Σε όλες τις διαγνώσεις προβλήματος των αγγειακών συστημάτων, στα εγκεφαλικά επεισόδια, στην εμμηνόπαυση.

TSERLUTEN : κρανιοεγκεφαλικές θεραπείες, εγκεφαλοπάθεια, υποσιτισμός, εγκεφαλικά επεισόδια.

SIGUMIR : οστεοπόρωση, οσφυαλγία, αρθρίτιδα, κατάγματα!!! Πάντα χρησιμοποιούνται όχι λιγότερο από 30 ημέρες!

SVETINORM : ανορεξία, υποσιτισμός, πείνα, δίαιτες, γαστρεντερική λειτουργία σε γενικές γραμμές.

SUPREFORT : ένζυμα και ινσουλίνη, διαβήτης τύπου II, παγκρεατίτιδα, δίαιτες.

VLADONIKS : συστήνεται σε όλους! Ογκολογία, χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, για διατήρηση δυνάμεων, βοηθά στην βελτίωση της κατάστασης σας.

TIREOGEN : μείωση των όζων στο θυρεοειδή αδένα, υπό- και υπέρ θυρεοειδισμός –  πρόληψη της ανεπάρκειας ιωδίου.

Είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με Ίατρούς κλασσικής και εναλλακτικής, ολιστικής ιατρικής.

1ο Εθνικό Βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας(Μάρτιος 2016) για την προσφορά της στην ποιότητα και ενεργή μακροζωϊα των πολιτών.

Δείτε και τα πεπτιδια Citomaxes εδω.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook. Ζω Οικολογικά.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού