ΠΕΠΤΙΔΙΑ CITOMAXES

97 views

peptides-citomaxesΠΕΠΤΙΔΙΑ CITOMAXES (21 προϊόντα).

Τα   Citomaxes είναι πεπτίδια σε κάψουλες με φυσικά πεπτίδια, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Αυτά τα πεπτίδια δημιουργήθηκαν από κλάσματα πεπτιδίου με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας. Τα ενεργά πεπτίδια  χρησιμοποιούνται ευρέως στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων των μεταβολικών διεργασιών στον ανθρώπινο οργανισμό, θεραπείες για διάφορες ασθένειες, σε μετεγχειρητικές καταστάσεις κ.ά.

*To N20 και το Ν60 σημαίνει είκοσι  και 60 κάψουλες αντίστοιχα.

Cerluten N20 – 53,00€ – Cerluten N60 -122,00€.  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Eίναι κλάσματα πεπτιδίου που λαμβάνονται από τον εγκέφαλο  νεαρών ζώων και έχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα στα κύτταρα του νευρικού ιστού και του εγκεφάλου. Ομαλοποιούν τον μεταβολισμό των κυττάρων και ρυθμίζουν την λειτουργία τους,μείωση της μνήμης και παραβίαση της συγκέντρωσης της προσοχής.Ασθένειες όπως Alzheimer και Parkinson,διάχυτη σκλήρυνση,σύνδρομο χρόνιας κόπωσης,κατάθλιψη,νευραλγία και νευρίτιδα.

Chelohart N20-53,00€ – Chelohart N60 -122,00€  ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ, ΚΑΡΔΙΟΜΥΟΚΥΤΤΑΡΑ.

Ασθένειες που σχετίζονται με την αποδυνάμωση της λειτουργικής δραστικότητας των καρδιομυοκυττάρων- η υπερτροφία του μυοκαρδίου, η στεφανιαία νόσος, η υπέρταση, η ηλικία είναι οι ασθένειες που επεμβαίνει το σκεύασμα για αποκατάσταση της καλής λειτουργίας της καρδιάς,καρδιακή ανεπάρκεια,μυοκαρδιοδυστροφίες διαφόρων γενετικών,μετά απο καρδιακή σκλήρυνση.

Chitomur N20 -53,00€ – Chitomur No60 -122,00€  ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ,  ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ.

Αποκατάσταση κένωσης ούρων, συμπεριλαμβανομένης της παθολογική πορείας από την εμμηνόπαυση στις γυναίκες, ασθένειες του αδένα του προστάτη στους άνδρες όταν εκτίθεται σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, υποσιτισμό, και  γήρανση  της λειτουργία της ουροδόχου κύστης.

Endoluten N20-120,00€ N60-290,00 – ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΕΠΙΦΥΣΗΣ

Μοναδικό προϊόν,αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας και υπεύθυνο για την συνέργεια ολων των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού. Επηρεάζει άμεσα τα κύτταρα της επίφυσης, ομαλοποιεί τη διαδικασία της σύνθεσης μελατονίνης και του νευροενδοκρινικού συστήματος, ενώ παράλληλα ρυθμίζει όλες τις κυκλικές διεργασίες στο σώμα,ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, ρυθμίζει το σεξουαλικό σύστημα και αυξάνει την ικανότητα της αναπαραγωγής, εξομαλύνει την ανοσία, αναπνευστικό, νευρικό, αιματοποιητικό,μυοσκελετικό σύστημα,δερματικές, ογκολογικές παθήσεις, ενδοτοξικότητα.
Δοσολογία:Για πρόληψη 1 κάψουλα κάθε 3 μέρες το πρωϊ με άδειο στομάχι.

Glandokort.N20-53,00€.Glandokort N60-122,00
Πεπτίδιο επινεφριδίων.Συνίσταται για την λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος.Βοήθεια στο ορμονικό σύστημα,συναισθηματικό stress,για την διατήριση της λειτουργίας του ενδοκρινικου συστήματος.

Libidon N20 -53,00€ – Libidon N60 -122,00€  ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ, ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.

Για την αποκατάσταση της λειτουργίας του αδένα του προστάτη από παθήσεις διαφόρων προελεύσεων συμπεριλαμβανομένων καλοήθους προστατικής υπερπλασίας,   αδενώματος του προστάτη, χρόνιας προστατίτιδας,στυτικής δεισλειτουργίας,μείωση της libido,στειρότητας,μείωση ποιότητας εσπερμάτισης και για άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Pielotaks N20-53,00€ – Pielotaks  Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΝΕΦΡΩΝ

Περιέχει σύνθετα κλάσματα πολυπεπτιδίου που εξάγονται από τα νεφρά των νεαρών ζώων. Έχει επιλεκτική και στοχευμένη δράση επί των κυττάρων των νεφρών. Η χρήση του προϊόντος ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες και ρυθμίζει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος,χρόνια πυελονεφρίτιδα, κυστίτιδα, σπειραματονεφρίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια, νεφροπάθεις διαφόρων γενετικής συμπεριλαμβανομένου και της διαβητικής νεφροπάθειας.

Sigumir N20 -53,00€ – Sigumir Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΧΟΝΔΡΟΥ

Απομονωμένα πεπτίδια που έχουν αποτέλεσμα σε διαφορετικά κύτταρα του χόνδρου και του ιστού των οστών. Ομαλοποιούν του μεταβολισμού των κυττάρων και ρυθμίζει την λειτουργία των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης,αθρώσεων και αρθριτικών,ρευματισμός,οστεοχόνδρωση,οστεοπόρωση,αρθρίτιδα.

Bonothyrk N20-53,00€ caps 20mg-Bonothyrk N60-122,00€ caps 20mg. BΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ.
Απομονωμένα πεπτίδια εχουν ενα επιλεκτικό αποτέλεσμα στα παραθυρεοειδή κύτταρα,ομαλοποίηση του μεταβολισμού,βελτίωση της λειτουργικής τους δραστηριότητας σε υπέρ-υποθυρεοειδισμό συμπεριλαμβανομένης της οστεοπόρωσης,απομετάλλωση των οστών,ουρολιθίαση,πέτρες στα νεφρά,μυϊκή αδυναμία και μούδιασμα των μυών που προκαλέιται από υποασβεστιαιμία,μυϊκές κράμπες,δυσκαμψία των μυών,αφαλάτωση οστικού ιστού.
Δοσολογία:Eνήλικες λαμβάνουν 1-2 καψ/ημέρα κατά την διάρκεια των γευμάτων.
Διάρκεια: 1 μήνα.

Βonomarlot.N20-72,00-caps 20mg-N60-185,00 caps 20mg.ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.
To συγκρότημα των κλασμάτων πεπτιδίου που λήφθηκε από τον μυελό των οστών των νεαρών ζώων.Απομονωμένα πεπτίδια εχουν ενα επιλεκτικό αποτέλεσμα επί των κυττάρων του αιμοποιητικού συστήματος,βελτίωση μεταβολισμού,ακραίων περιβαλλοντικών παραγόντων,μετά από μια ασθένεια που συνοδεύεται από αναιμία όλων των περιπτώσεων,στην πολύπλοκή θεραπεία των ογκολογικών ασθενών.
Δοσολογία: Eνήλικες λαμβάνουν 1-2 μεσημέρι-βράδυ με το φαγητό. Διάρκεια 1 μήνα.

Stamakort N20-53,00€ – Stamakort Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΓΑΣΤΡΙΚΟΥ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥ

Περιέχει σύνθετα κλάσματα πολυπεπτιδίου που εξάγονται από το στομάχι  νεαρών ζώων. Έχει επιλεκτική και στοχευμένη δράση στην κυτταρική κατασκευή του βλεννογόνου του στομάχου. Ομαλοποιεί τις μεταβολικές λειτουργίες,γαστρίτιδα,γαστροδωδεκαδακτυλίτιδα,έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου,σε περίπτωση ογκολογικών παθήσεων στομάχου,πεπτικά προβλήματα.

Suprefort N20 -53,00€-Suprrefort Ν60 -122,00€  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ

Απομονωμένα πεπτίδια που έχουν ένα επιλεκτικό αποτέλεσμα σε διαφορετικά κύτταρα του παγκρέατος, ομαλοποίηση του μεταβολισμού στα κύτταρα και  ρυθμίζει τη λειτουργία του παγκρέατος,χρόνια παγκρεατίτιδα,εκκριτική ανεπάρκεια του παγκρέατος,ομαλοποιήση του μεταβολισμού λιπιδίων και υδατανθράκων,διαβήτης τύπου Ι και ΙΙ,πρόληψη του διαβήτη για άτομα ανω των 50 ετών.

Svetinorm N20-53,00€ -Svetinorm Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΗΠΑΤΟΣ

Κλάσματα πεπτιδίου που λαμβάνεται από το ήπαρ των νεαρών ζώων, έχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα επί διαφόρων κυττάρων  στο ήπαρ,ομαλοποιούν τον μεταβολισμό στα κύτταρα που ρυθμίζει τη λειτουργία του ήπατος,χρόνιες ηπατίτιδες ποικίλης αιτιολογίας,χρόνιες δηλητηριάσεις,δερματικές ασθένειες.

Testoluten N20 -53,00€ – Testoluten  Ν60 -122,00€  ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

Επαναφέρει τη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των  όρχεων μετά από έκθεση σε  ακτινοβολία, στην ανδρική υπογονιμότητα, μετά από έκθεση σε διάφορους τοξικούς παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα,μείωση της τεστοστερόνης στο αίμα,και για τους ηλικιωμένους.

Thyreogen N20 -53,00€ – Tireogen N60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ

Κλάσματα πεπτιδίου που λαμβάνεται από τον θυρεοειδή αδένα των νεαρών ζώων, έχουν  αποτέλεσμα σε διαφορετικά κύτταρα του θυρεοειδούς αδένα και ομαλοποιούν το μεταβολισμό των κυττάρων που ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς, υπογλυκαιμία και υπερθυρίτιδα,αυτοάνοση υπερθυρεοειδίτιδα.

Ventfort N20 -53,00€ – Ventfort N60  -122,00€  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

To Ventfort είναι ένα φυσικό σύμπλοκο πεπτιδίου των αιμοφόρων αγγείων με επιλεκτική επίδραση σε  κύτταρα του αγγειακού τοιχώματος. Αρτηριακή υπέρταση, αθηροσκλήρωση αγγείων και κάτω άκρων, αθηροσκλήρωση των αγγείων και μικροαγγείων του εγκεφάλου,κιρσοί αιμορροϊδες,μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Vizoluten N20 -53,00€ –  Visoluten No60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ

Περιέχει κλάσματα πολυπεπτιδίου που εξάγονται από τον οφθαλμικό ιστό  νεαρών ζώων. Έχει επιλεκτικό  στόχο και δράση στα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς, του ακτινωτού μυός και του επιπεφυκότα. Ομαλοποιεί τις μεταβολικές λειτουργίες των ματιών, αγγειοπάθεια αμφιβληστοειδούς, απόσπαση και εκφυλισμό αμφιβληστοειδούς, αυξημένο αγχος και κόπωση των ματιών, γλαύκωμα, καταρράκτης, κατά την διάρκεια μακράς εργασίας σε Pc-Mobile, οταν οδηγείτε νύχτα, για κολύμπι σε πισίνα με χλωριωμένο νερό.

Vladoniks N20 -53,00€ – Vladoniks No60 -122,00€  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΘΥΜΟΥ ΑΔΕΝΑ

Κλάσματα πεπτιδίου που ελήφθησαν από τον θύμο αδένα νεαρών ζώων και έχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα σε διάφορα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Ομαλοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων και  ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,πρωτογενείς και δευτερογενείς ανοσοανεπάρκειες, πρόληψη ογκολογικών παθήσεων, χρόνιες δηλητηριάσεις, κατά την διάρκεια αποκατάστασης μετά από καρδιακό-εγγεφαλικό επεισόδιο, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Zhenoluten N20 -53,00€ – Zhenoluten N60 -122,00€ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Συνολική αποκατάσταση της λειτουργίας του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, πολυκυστικές ωοθήκες ,διαταραχές εμμήνου ρήσεως, διαταραχές εμμηνόπαυσης, υπογονιμότητας ορμονικής προέλευσης, γυναικεία στειρότητα, μείωση της libido,ενδομητρίωση, ορμονικά εξαρτώμενες ασθένειες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

Gotratix N20-καψ 0,2g-53,00€.Gotratix N60-καψ 0,2g-122,00 €. ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΜΥΩΝ.

Η αποτελεσματικότητα του καθορίσθηκε κατά την κλινική μελέτη. Περιέχει πεπτιδίο Α-18, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ζαχαρότευτλα, λακτόζη, άμυλο, Tween-80.Δημιουργεί αύξηση αποθέματος μυϊκού ιστού και μείωση μυϊκής κόπωσης κατά την διάρκεια υψηλής σωματικής άσκησης συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Τaxorest N20-καψ 0,2g-53,00€.-Taxorest N60-120-καψ 0,2g-122,00 €. ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΓΙΑ ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟ.

Εχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα επι των κυττάρων του βρογχικού βλεννογόνου,ομαλοποιεί τον μεταβολισμό τους και ενισχύει την λειτουργική τους δραστηριότητα.Ιδανικό για Χρόνια Βρογχίτιδα, βροχίτιδα του καπνιστή, βρογχικό άσθμα, Χ.Α.Π, χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια, μετά από ασθένειες βρογχικών σωλήνων και πνευμόνων διαφορετικής γένεσης.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού