ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ (COLOSTRUM) 150caps/400mg 36,00€

1,558 views

COLOSTRUMΠΡΩΤΟΓΑΛΑ (COLOSTRUM) 150caps/400mg 36,00€

COLOSTRUM (αρχαίο: πύαρ) είναι «γάλα» των πρώτων ωρών και ημερών, που τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους, ώστε να τα εφοδιάσουν με αντισώματα και θρεπτικές ουσίες. Έρχεται κατ’ ευθείαν από τους αγρούς της περιοχής Virginia της Αυστραλίας και προέρχεται από αγελάδες ελευθέρας βοσκής όπου μεγαλώνουν χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά και ύποπτες ζωοτροφές.Το πρωτόγαλα της”Vivoverde”είναι αρίστης ποιότητος και περιέχει 29% (IgG)αντισώματα,είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά.Είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια, μετά από εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες, ότι αυτό είναι άκρως ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, διότι του παρέχει πολλούς και σημαντικούς παράγοντες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ είναι πολύ πιο θρεπτικό από το αντίστοιχο ανθρώπινο. Επιπλέον αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, αντιβακτηριδιακών ουσιών, παραγόντων ανάπτυξης και βιοενεργών συστατικών, όπως ανοσοσφαιρίνες. Ως διατροφικό συμπλήρωμα διασφαλίζει την επάρκεια βιοενεργών ουσιών σε ανηλίκους και ενήλικες, ιδιαίτερα στους δεύτερους μιας και το ανοσοποιητικό τους σύστημα εκφυλίζεται σημαντικά λόγω εφ’ ενός μεν της φυσιολογικής φθοράς, αφ’ ετέρου δε της κακής διατροφής και της διαβίωσης σε ρυπαρό και τοξικό περιβάλλον. Έχουν αναφερθεί πολλές και άμεσες ενέργειες του COLOSTRUM, από τις πρώτες κιόλας, ημέρες λήψης του.

*** To καλύτερο Πρωτόγαλα που κυκλοφορεί σήμερα στην Έλλάδα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του Βιολόγου Λ.Χριστοδούλου.

Δρα κατασταλτικά σε φλεγμονές που το όνομά τους τελειώνει σε «-ίτις» (π.χ. Ωτίτις, Δερματίτις, κτλ.).*Σε περίπτωση διάρροιας προτείνετε 2-3 κάψουλες κάθε 3-4 ώρες. Επίσης έχει αναφερθεί και σημαντική συμβολή στην καταστολή του έρπητα και των μυκήτων. Δεν έχει αναφερθεί καμία απολύτως αρνητική επίδραση από τη χρήση του, ούτε άλλωστε θα μπορούσε, διότι είναι φυσικό αγελαδινό «γάλα». Σε μια εποχή «φτωχής» διατροφής το COLOSTRUM αποτελεί μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Προσφέρει: – Στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος – Αντιοξειδωτική δράση – Αντιφλεγμονώδη και μυκητοκτόνο δράση – Αντιαλλεργική δράση – Αποτοξίνωση – Αντιγηραντική δράση.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ VIVOVERDE

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ VIVOVERDE

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ VIVOVERDE

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

1 Σχόλιο. Leave new

  • To καλύτερο Πρωτόγαλα(Colostrum) που κυκλοφορεί σήμερα στην Έλλάδα με 29% ανοσοσφαιρίνες !!!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού