ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ(ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ)

biosyntonismosΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ.

Στο σώμα, μας υπάρχουν διάφορες μορφές ενεργείας. Μία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις. Κάθε είδος ενέργειας έχει μήκος κύματος, καθώς και κάποιο είδος ταλάντωσης. Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση. Οι παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις υπάρχουν μαζί με τις υγιείς ταλαντώσεις στο σώμα κάθε ασθενούς.

Το φάσμα εκτείνεται από πολύ μακρέα έως πολύ βραχέα κύματα. Οι παθολογικές καταστάσεις στο σώμα διαταράσσουν την φυσιολογική κατάσταση ισορροπίας της ενέργειας στον οργανισμό. Το σώμα ασθενεί, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία δεν μπορεί να διατηρηθεί. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα στρες από το περιβάλλον τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τις ηλεκτρομαγνητικές καταστάσεις ή τα «βιοσήματα» ενός ασθενούς.

Επειδή ακριβώς οι ταλαντώσεις αυτές είναι ηλεκτρομαγνητικής φύσης, μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποιο μηχάνημα, εφ΄ όσον αυτό συνδεθεί με το σώμα του ασθενούς. Τα μηχανήματα βιοενέργειας ή βιοανάδρασης αντιλαμβάνονται μέσω ειδικών ηλεκτροδίων τα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα και τα μεταφέρουν μέσα στην θεραπευτική συσκευή. Η συσκευή έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τα παθολογικά κύματα, τα οποία έχουν διαφορετικό μήκος κύματος από τα φυσιολογικά. Οι κατασκευαστές της συσκευής, έχουν δώσει το εύρος του φυσιολογικού μήκους κύματος στην συσκευή, η οποία περιέχει κάποιο φίλτρο, το οποίο φιλτράρει τα φυσιολογικά κύματα το μήκος κύματος των οποίων γνωρίζουμε εκ των προτέρων από έρευνες που έχουν γίνει, και δίνει την δυνατότητα μόνο στα παθολογικά κύματα να περάσουν προς την έξοδο. Η συσκευή τότε έχει την δυνατότητα να παράγει ένα κύμα το οποίο να είναι ακριβώς αντίθετο, (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη), από το παθολογικό κύμα. Δηλαδή, στην επιστημονική ορολογία, δίνει ένα κύμα το οποίο βρίσκεται σε ακριβώς «αντίθετη φάση» από το παθολογικό κύμα το οποίο την «ταίσαμε». Έτσι, δημιουργείται «συντονισμός», και εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι οποιαδήποτε παθολογική ταλάντωση εισαχθεί στην συσκευή, η συσκευή αυτή έχει την δυνατότητα να χορηγήσει μία εντελώς αντίθετη ταλάντωση με τελικό αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της παθολογικής ταλάντωσης. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται μία κατά κάποιον τρόπο εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού του ατόμου, εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων, και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας.

Συχνές ερωτήσεις για τις ιατρικές συσκευές”BPT”

Τι ακριβώς κάνουν οι συσκευές με απλά λόγια;

Η φιλοσοφία των θεραπευτικών συσκευών και η λειτουργία τους είναι απλή. Όπως με το συντονισμό μπορεί ένα ποτήρι να σπάσει σε χίλια κομμάτια, το ίδιο μπορεί να συμβεί με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην κατάλληλη συχνότητα και σε ένα ιό, ένα μικρόβιο, ένα μικροοργανισμό ή ένα παράσιτο ή να βοηθηθεί ένα όργανο του σώματος να επιστρέψει στην υγιή του συχνότητα και κατ’ επέκταση να θεραπευτεί.Ακόμη βοηθούν στο ηλεκτρομαγμητικό stress και στην γεωπαθητική επιβάρυνση.

Παράλληλα, με τις διαγνωστικές συσκευές(Life expert-Life expert Profi)μπορεί με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες να διαπιστωθεί εάν ο οργανισμός έχει προσβληθεί από κάποιο παράσιτο, μικροοργανισμό, ιό, ή μικρόβιο, καθώς και η γενικότερη κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος.

Mπορούν οι συσκευές να εχουν αποτέλεσμα καθεαυτές χωρίς παράλληλη λήψη φαρμακευτικής αγωγής;

Οι συσκευές της “BPT” μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοτελώς ή σε συνδυασμό με συμπληρώματα διατροφής και φαρμακευτική αγωγή, χορηγηθείσα πάντα από τον θεράποντα ιατρό. Από έρευνες που εκπονήθηκαν, με τη μέθοδο του χωρισμού των ασθενών σε ομάδες, που η μία ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή ως μονοθεραπεία και η άλλη συνδυασμένη αγωγή με φάρμακα και βιοσυντονισμό, παρατηρήθηκαν θεαματικά αποτελέσματα στις ομάδες που ακολουθούσαν συνδυασμένη θεραπεία. Εκπονήθηκαν όμως και έρευνες, κατά τις οποίες και μόνη η εφαρμογή βιοσυντονισμού σε ασθενείς με τις συσκευές της “BPT” συνεπήχθη την πλήρη αποθεραπεία τους.

Υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα των συσκευών;

Για να ληφθεί πιστοποίηση δημόσιας αρχής και άδεια κυκλοφορίας των συσκευών στη Ρωσική Ομοσπονδία, εκπονήθηκαν έρευνες για χρονικό διάστημα είκοσι ετών και κλινικές μελέτες σε ομάδες ασθενών σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία, οι οποίες υπερβαίνουν σε αριθμό τις εκατό.

Είναι οι συσκευές ασφαλείς εχουν πιστοποίηση;εχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από την χρήση τους;

Οι συσκευές είναι απολύτως ασφαλείς κατά τη χρήση τους καθ’αυτή,ολες δε οι συσκευές εχουν πιστοποίηση CE Eυρώπης &TUV.

Μπορείτε να τις έχετε στην τσέπη σας, κρεμασμένες στο λαιμό σας ή σε απόσταση μέχρι ενός μέτρου από το σώμα σας. Λειτουργούν με μπαταρίες Li-ion και φορτίζονται με USB ή με ρεύμα. Από τις έρευνες που έχουν διενεργηθεί σε χρονικό διάστημα είκοσι ετών δεν έχει παρατηρηθεί καμία παρενέργεια από τη χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού.

Είναι οι συσκευές εύκολες στην χρήση;

Οι συσκευές  είναι απολύτως απλές στη χρήση.Για την (Life Balance)Διαθέτει ένα κουμπί από το οποίο ανοίγουν και κλείνουν, δύο κουμπιά με (+)(-) για την επιλογή του επιθυμητού προγράμματος, ένα κουμπί για την έναρξη και λήξη λειτουργίας του προγράμματος,ενα κουμπί για επίπεδο(Level)έντασης,ενα κουμπί Menu και μία ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, όπου εμφανίζεται ο αριθμός, η ονομασία του προγράμματος και η υπολειπόμενη διάρκειά του.

Οι διαγνωστικές συσκευές της “ΒPT”(Life Expert) δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις χειρισμού και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ολους και μπορεί να γίνει μια χρήσιμη συσκευή για ολη την οικογένεια και για ολες τις ηλικίες.Ενω για την (Life Expert Profi)χρησιμοποιείται αποκλειστικά απο Ιατρούς-Θεραπευτές που έχουν λάβει εκπαίδευση και εχουν πιστοποιηθεί από την εταιρία στα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Σε πόσες ασθένειες μπορούν να βοηθήσουν οι συσκευές;

Η συσκευή”Life Balance”δύναται να προγραμματιστεί να εκπέμψει σε πάνω από 3.000 περίπου συχνότητες συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος “Energy”εκτός των 80 περίπου προεγκαταστημένων που δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν οταν προστεθούν άλλα.

Μπορούν οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν και για προληπτικούς εκτός από θεραπευτικούς σκοπούς;

Οι συσκευές συνίσταται να χρησιμοποιούνται και για φυσικά πρώτα για προληπτικούς σκοπούς(WELLNESS), γιατί ειναι γνωστόν οτι πρώτα ασθενούν τα συστήματα και στην συνέχεια εμφανίζονται στα όργανα,λόγου χάρη για την διατήρηση της καλής κατάστασης του ήπατος ή την αποφυγή ανάπτυξης μίας ομάδας παρασίτων στον οργανισμό ή την αποτοξίνωσή του ή την γενικότερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Γιατί ο βιοσυντονισμός δεν είναι διαδεδομένος στην Ελλάδα;

Κάθε χώρα αναπτύσσει το σύστημα υγείας της, αναλόγως του οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου που εφαρμόζει, τη γεωπολιτική της θέση, την ιστορία της και τις συμμαχίες της. Στο σύστημα υγείας της χώρας μας, λόγω των ανωτέρω παραγόντων, επικράτησε ανέκαθεν η θεραπεία των ασθενών να γίνεται κυρίως με τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, αποκλειομένων άλλων μεθόδων εναλλακτικής θεραπείας των ασθενών, όπως π.χ. της ομοιοπαθητικής, του βιοσυντονισμού, του βελονισμού κλπ, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρύτερα σε άλλες χώρες. Αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με την αποτελεσματικότητα κάθε μεθόδου θεραπείας.

Στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπου επικράτησε το σοσιαλιστικό οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης για δεκαετίες, αρμόδιο για την παραγωγή και διανομή των φαρμάκων ήταν το κράτος, το οποίο ως εκ τούτου επωμίζονταν και το ανάλογο οικονομικό βάρος. Στα πλαίσια της προσπάθειας μείωσης αυτού του κόστους, έγινε στοχευμένη συντονισμένη προσπάθεια απεξάρτησης του εθνικού συστήματος υγείας από τα φάρμακα και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην πρόληψη των ασθενειών και τη θεραπεία των ασθενών με εναλλακτικές μεθόδους, οι οποίες έχουν πολύ χαμηλότερο ή και μηδενικό κόστος, μία εκ των οποίων είναι και ο βιοσυντονισμός.Τα τελευταία χρόνια ηδη εχει αρχίσει η εκπαίδευση σε Έλληνες και Κύπριους ιατρούς και θεραπευτέςΕτσι και μετά την Αναγνώριση του Υπουργείου (29-08-2016) του Βιοσυντονισμού ως μέρος της εναλλακτικής ιατρικής μεθόδου εξέτασης  υπάρχει μια αυξητική τάση στον συγκεκριμένο τομέα.Παράλληλα και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι, όπως ο βελονισμός, διδάσκονται στα πλαίσια της λήψης ειδικότητας σε ιατρικές πανεπιστημιακές σχολές της Ρωσίας.

Πρέπει να προγραμματισθούν οι συσκευές πριν τις χρησιμοποιήσω;

Στην συσκευή υπάρχουν εκ κατασκευής προεγκατεστημένα 80  γενικά προγράμματα(wellness).Τα γενικά αυτά προγράμματα συντελούν στην γενική τόνωση, αποτοξίνωση και ενέργεια του οργανισμού.

Yπάρχει δυνατότητα να προγραμματισθεί η  συσκευή με προγράμματα ειδικά για εμένα;

Με την παραλαβή της συσκευής μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιον από τους συνεργαζόμενους ιατρούς της”BPT”(Στείλτε e’mail για κλείσιμο ραντεβού) οι οποίοι διαθέτουν το απαραίτητο λογισμικό προγραμματισμού και τις γνώσεις για να σας εγκαταστήσουν τα προγράμματα που κρίνουν απαραίτητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας σας. Οι ιατροί συνήθως δεν χρεώνουν επιπλέον για τον προγραμματισμό της συσκευής και η αμοιβή τους καταβάλλεται στα πλαίσια της επίσκεψης. Για το θέμα αυτό συνεννοείστε με τον ιατρό εκ των προτέρων.

Γίνονται σεμινάρια όπου μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες για τις συσκεύες;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται σεμινάρια και εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις, όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τις συσκευές, να συνομιλήσετε με ιατρούς και συνεργάτες της εταιρίας και να δείτε τις συσκευές από κοντά.Στείλτε μου e’mail για περισσότερη πληροφόριση.

Από που μπορώ να προμηθευτώ τις συσκευές; 

H πώληση γίνεται μέσω του Δικτύου των συνεργατών της.Η αγορά γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω ίντερνετ(e’shop), και για την πραγματοποίησή της σας συνδράμει αυτός ο οποίος σας μίλησε για την εταιρία και σας πρότεινε τη χρήση των συσκευών. Εάν τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας ή να μας στείλετε e’mail.Η καταβολή του τιμήματος πώλησης γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας και εν συνεχεία ακολουθεί η αποστολή των προϊόντων στο σπίτι σας.Μπορείτε να εξοφλήσετε και μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πόσο κοστίζουν οι συσκευές υπάρχει εγγύηση και service;

Για το ακριβές κόστος των συσκευών μπορείτε να διαβάσετε στον αντίστοιχο τομέα της ιστοσελίδας μας,μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και πακέττα συσκευών εξοικονομώντας χρήματα και απο την πρώτη σας αγορά.Φυσικά μην ξεχνάτε οτι οι συσκευές είναι για ολη την οικογένεια για τα κατοικίδια μας ή ακόμα και για τους φίλους.Με την αγορά των συσκευών εχετε 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας και Service εφ’ορου ζωής.

Oι συσκευές είναι ακριβές;

Η τρέχουσες επαχθείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στην Ελλάδα, καθιστούν τις συσκευές της”BPT” σχεδόν ισόποσες με ένα μηνιαίο μισθό ημιαπασχόληση.Μην ξεχνάτε οτι σήμερα υπάρχουν συσκεύες με τριπλάσια τιμή γιατί δεν εχουν το προνόμιο 3 σε 1 και λόγω της τεχνολογίας.Όμως οι έννοιες «φθηνό» και «ακριβό» είναι σχετικές. Το κριτήριο της κατάταξης στη συνείδησή μας των πραγμάτων και των δραστηριοτήτων μας από τις φθηνότερες προς τις ακριβότερες, είναι το κατά πόσον τις κρίνουμε σημαντικές και απαραίτητες.

Λόγου χάρη, πολλοί άνθρωποι δαπανούμε περισσότερα από 100€ κάθε μήνα, δηλαδή περισσότερα από 1200€ ετησίως για αγορά τσιγάρων. Θεωρούμε το κάπνισμα τόσο απαραίτητο, ώστε το κόστος του να μην αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη διακοπή του. Άλλοι δαπανούμε το ποσό των 300€ – 400€ κάθε χρόνο για την αγορά καινούριας συσκευής κινητού τηλεφώνου. Το γεγονός ότι ένα μέρος της αξίας της συσκευής καλύπτεται από την επιδότηση συνιστά μόνο δικαιολογία, αφού, εάν κρατούσαμε την παλαιά μας συσκευή, η επιδότηση που λάβαμε για την αγορά νέας θα αφαιρούνταν από το μηνιαίο μας πάγιο. Άλλοι καταβάλλουμε τουλάχιστον 100€ μηνιαίως, δηλαδή 1200€ ετησίως, για μίσθωση μίας θέσης παρκινγκ για το αυτοκίνητό μας, εφόσον μας γλυτώνει από το χρόνο για την ανεύρεση μίας θέσης παρκινγκ στην άκρη κάποιου πεζοδρομίου και ταυτόχρονα παρέχει ασφάλεια από τις κλοπές, τα καιρικά φαινόμενα και τις μικροφθορές από τα παρακείμενα οχήματα. Άλλοι πληρώνουμε 50€ κάθε μήνα, δηλαδή 600€ το χρόνο, για μία συνδρομή σε κωδικοποιημένα κανάλια τηλεόρασης, για να μπορούμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο τα σαββατοκύριακα και νέες ταινίες.

Εάν λοιπόν η εφάπαξ δαπάνη για την αγορά μίας συσκευής, την οποία θα χρησιμοποιούμε για χρόνια και θα περιφρουρήσει την υγεία τη δική μας και της οικογένειάς μας, που είναι το ύψιστο αγαθό όλων, φαντάζει ακριβή, τότε θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητές μας.

Οι συσκευές της”ΒPT”αξίζουν, όμως δεν είναι ακριβές. Το αντίθετο, ενδέχεται να μας γλυτώσουν από πολλά χρήματα, ψυχολογική και σωματική ταλαιπωρία στο μέλλον, εφόσον συντελούν στην πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της καλής υγείας μας.

Υπάρχει δυνατότητα διάγνωσης για ενδεχόμενες ασθένειες με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού΄

Η συνεργαζόμενοι ιατροί με την”ΒPT” διαθέτουν εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα της εταιρίας, με τα οποία πραγματοποιούν καθολικό σκαννάρισμα όλου του οργανισμού και διάγνωση με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού. Ανιχνεύονται παράσιτα, ιοί, ασθένειες και η γενικότερη κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος. Για να πληροφορηθείτε για κάποιον συνεργαζόμενο ιατρό στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με αυτόν που σας πρότεινε τις συσκευές της εταιρίας, ή αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από εμάς, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας ή με e’mail.

Είμαι ιατρός ή θεραπευτής και ενδιαφέρομαι για τις διαγνωστικές συσκευές. της “BPT”

Για τις δυνατότητες συνεργασίας με την εταιρία”BPT” και την προμήθεια των διαγνωστικών της συσκευών μπορείτε να αποταθείτε, για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, στο συνεργάτη, ο οποίος σας μίλησε για την εταιρία. Σε περίπτωση που τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από εμάς.(Στείλτε e’mail) Oλοι οι ιατροί εκπαιδεύονται για τη χρήση των διαγνωστικών συσκευών της”BPT” σε ειδικά σεμινάρια που διοργανώνονται από την εταιρία

Ολα αυτά είναι πολύ καινούργια για εμένα.Απλά δεν πιστεύω οτι ο βιοσυντονισμός μπορεί να εχει αποτελέσματα.

Είναι λογικό κάτι καινούριο να μας ξενίζει, να μας φοβίζει και να μας δημιουργεί αποστροφή. Σημειωτέον οτι στην Ευρώπη και στην Αμερική πάνω από 50 χρόνια ο βιοσυντονισμός αποτελεί εναλλακτική μέθοδο.Ιδιαίτερα δε όταν απειλεί να αλλάξει καθεστηκυίες αντιλήψεις ετών και να επαναπροσδιορίσει τα πιστεύω και τις αρχές μας προς μία άλλη κατεύθυνση. Ο άνθρωπος αντιδρά στο νέο υποσυνείδητα με δυσπιστία, σε ορισμένες περιπτώσεις πράττοντας μάλιστα εκ του αποτελέσματος ορθά, και αυτός είναι ο λόγος που μεγάλες ανακαλύψεις και εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας άργησαν να τύχουν ευρύτερης αποδοχής.

Ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, ο ανθρώπινος πόνος που προκαλεί η απώλειά της καθίσταται πρόσφορος προς εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση από καλοθελητές κομπογιαννίτες και συνεπώς δικαιολογημένα οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μην πέσουμε θύματα απάτης, υφιστάμενοι οικονομική ζημία, ψυχολογική ταλαιπωρία και απώλεια της υγείας μας.

Όμως, ως μέσο άμυνας απέναντι στο καινούριο έχουμε πλέον τη γνώση και την κοινωνία της πληροφορίας, η οποία ανοίγεται μπροστά μας μέσω του διαδικτύου. Στο ίντερνετ υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες σε διάφορες γλώσσες, από όπου μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες για το βιοσυντονισμό, τον τρόπο επίδρασής του, τις μελέτες που έχουν γίνει και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας, πάνω απ’ όλα, να αξιολογούμε κάθε τι καινούριο με βάση πραγματικά περιστατικά και δεδομένα και όχι να το αρνούμαστε δογματικά, από φόβο και δυσπιστία προς το άγνωστο. Επομένως, προτού απορρίψετε την νέα πρόταση υγείας τηςBPT”, σας προτείνουμε να κάνετε μία αναζήτηση στο google για «bioresonance therapy» ώστε να αντλήσετε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν την οριστική διαμόρφωση της αξιολόγησής σας.

Οσα γράφετε δεν με αφορούν γιατί ειναι για τους αρρώστους. Εγώ είμαι υγιής.

Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό στη ζωή και πρέπει να είστε ευτυχής που είστε υγιής. Όλα τα υπόλοιπα έπονται της υγείας. Οι συσκευές βιοσυντονισμού της”BPT”δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα που πάσχουν από προβλήματα υγείας, αλλά και σε υγιής σκεπτόμενους ανθρώπους, που επιθυμούν να διατηρήσουν το σώμα τους και τον οργανισμό τους σε καλή κατάσταση, απρόσβλητο από παράσιτα, μικροοργανισμούς, ιούς και τοξίνες. Για τον λόγο αυτό στη συσκευή”Life Balance”υπάρχουν εκ κατασκευής εγκατεστημένα γενικά προγράμματα προφύλαξης και τόνωσης του οργανισμού.

Επιπλέον, επειδή πολλές ασθένειες στα πρώτα στάδια, μολύνσεις, ιοί και προσβολές από παράσιτα είναι ασυμπτωματικά, δηλαδή δεν δίδουν ενδείξεις για την ύπαρξή τους, ενδεχομένως παρά μόνο όταν έχουν εξαπλωθεί και αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, σας προτείνουμε να προβείτε προληπτικά σε μία γενική εξέταση με μία διαγνωστική συσκευή βιοσυντονισμού της”ΒPT”, από συνεργαζόμενο εξειδικευμένο ιατρό. Για τους συνεργαζόμενους ιατρούς στην περιοχή σας μπορείτε να αποταθείτε στο συνεργάτη που σας μίλησε για την εταιρία, ή, αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο, μπορείτε να ζητήσετε να σας πληροφορήσουμε εμείς.

Μπορεί η συσκευή να βοηθήσει την γάτα/σκύλο μου να απαλλαγεί από τα παράσιτα;

Τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, με τα οποία συζούμε, είναι μέλη της οικογένειάς μας και τα αγαπάμε με τον ίδιο τρόπο που αγαπάμε όλους τους δικούς μας ανθρώπους. Συνεπώς, είναι λογικό να ενδιαφερόμαστε και για την καλή κατάσταση της υγείας τους, όχι μόνο για να μην υποφέρουν τα ίδια, αλλά επιπλέον επειδή υπάρχει κίνδυνος, προβλήματα υγείας, λόγω ιών, μικροοργανισμών και παρασίτων, που αντιμετωπίζουν τα ζώα μας, να επηρεάσουν και τη δική μας υγεία, αρκετές φορές με συνέπειες μη αναστρέψιμες. Είναι ευρέως γνωστές οι συνέπειες που μπορεί να έχει το τοξόπλασμα στις γυναίκες που κυοφορούν ή ετοιμάζονται να κυοφορήσουν, το ενδοκυττάριο αυτό παράσιτο, το οποίο, χρησιμοποιώντας τη γάτα ως ξενηστή, μπορεί να προσβάλλει τον άνθρωπο και άλλα ζώα, μέσω των μολυσμένων τροφίμων και του μολυσμένου περιβάλλοντος. Οι νηματέλμινθες έχουν χρώμα άσπρο-ροζ και είναι κουλουριασμένες, όπως ένα λεπτό, ελικοειδές σχοινί. Ζουν μέσα στο στομάχι ή τα έντερα του ζώου και φτάνουν τα 10 εκ. σε μήκος. Συνήθως αποβάλλονται ολόκληρα στα περιττώματα ή με εμετό των ζώων. Μερικές φορές αυγά των παρασίτων μπορεί να γίνουν προνύμφες, οι οποίες φωλιάζουν πίσω από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή ακόμη τύφλωση στο ένα μάτι.

Η συσκευή”Life Balance”διαθέτει συχνότητες που επηρεάζουν και σκοτώνουν όλα τα επικίνδυνα παράσιτα που φέρουν τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς. Μπορεί να τεθεί σε λειτουργία τη νύχτα και να τοποθετηθεί σε απόσταση μέχρι ενός μέτρου από το σημείο ανάπαυσης του ζώου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μία επιπλέον προστασία από τα παράσιτα, χωρίς το κατοικίδιό σας να αντιληθφεί το παραμικρό και μάλιστα με περιορισμένη, ή χωρίς καθόλου χρήση επικίνδυνων αμπουλών, φαρμάκων, σαμπουάν και αντιπαρασιτικών κολλάρων, που προκαλούν ενόχληση και αλλεργίες.

Προτείνετε η κατανάλωση κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής παράλληαλα με τη χρήση της συσκευής;Μπορώ να  εντοπίσω κατά πόσον ειναι βιοδιαθέσιμο στον οργανισμό μου:

Οι συσκευή”Life Balance”καταπολεμά ιούς, παράσιτα και μικροοργανισμούς και βοηθά στην αποκατάσταση ή διατήρηση της υγείας όλων των οργάνων του σώματος. Δεν μπορούν όμως να χορηγήσουν στο ανθρώπινο σώμα τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία του οργανισμού, τα οποία πρέπει να λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές, δηλαδή από την τροφή.

Ο σύγχρονος όμως τρόπος ζωής, που χαρακτηρίζεται από την προτίμηση να καταναλώνουμε τροφές γευστικές αλλά όχι πάντοτε θρεπτικές, καθώς και η βιομηχανοποίηση στον τομέα τής παραγωγής τροφίμων, έχουν συντελέσει στη χαμηλή περιεκτικότητα και την περιορισμένη πρόσληψη των απαραίτητων εκείνων θρεπτικών συστατικών για την καλή λειτουργία τού οργανισμού μας.Eτσι η συσκευή”Life Expert”εκτός της δυνατότητος (test) του οργανισμού μας μπορεί να ελέχξει καταπόσον οι τροφές,συμπληρώματα διατροφής,φρούτα,καλλυντικά κλπ είναι αποδεκτά, βιοδιαθέσιμα,στον οργανισμό μας.

Ιδιαίτερα, συμπληρώματα διατροφής πρέπει να λαμβάνονται από ατομα με έλλειψη βιταμινών, εγκύους, γυναίκες σε ηλικία εμμηνόπαυσης, ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα, καπνιστές, αλκοολικούς, ηλικιωμένους, φυτοφάγους. Επίσης, άτομα που δεν έχουν το χρόνο να καταναλώνουν πλήρη και επαρκή γεύματα, που κάνουν δίαιτες αδυνατίσματος, άτομα λιποβαρή (εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον αρμόδιο επιστήμονα υγείας), εκείνα που θέλουν να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία, τη φυσική τους κατάσταση, αποτοξίνωση,αλκαλικότητα,που αθλούνται ή έχουν στρες. Τέλος, ασθενείς ή πάσχοντες σε ανάρρωση (π.χ. από σύνδρομο δυσαπορρόφησης, ηπατοχολικά νοσήματα, εγκαυματίες, άτομα με συγγενή προβλήματα μεταβολισμού).Στό κομματι της διατροφής συνεργαζόμασθε με ειδικό Ορθομοριακό γιατρό και μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιο εταιρείες με συμπληρώματα διατροφής σε κάθε περίπτωση εχουμε να προτείνουμε αυτό που χρειάζεσθε.Περιμένουμε ερωτήσεις σας.

Δείτε στις άλλες σελίδες τις συσκευές καθώς και ενα Τest με το διαγνωστικό “Life Expert”

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ BPT

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ BPT

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ BPT

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ *
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού