ΠΕΠΤΙΔΙΑ CITOGENS

439 views

citogenesΠΕΠΤΙΔΙΑ CITOGENS  (6 προϊόντα).

Τα  Citogens προήλθαν από πολυετή έρευνα στο επιστημονικό  ινστιτούτο RAMS  της Αγίας Πετρούπολης. Γνωστό ως  Ινστιτούτο βιορρύθμισης και Γεροντολογίας. Με βάση την ανάλυση της αλληλουχίας αμινοξέων των πολυπεπτιδίων των οργάνων και ιστών των ζώων, παρασκευάστηκαν προϊόντα με εκχυλίσματα ζωικών υλικών. Έτσι δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία με βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής.

*Το Ν20 και το Ν60 σημαίνει  20 και 60 κάψουλες αντίστοιχα

Honluten ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.Ν20-42,00€ – N60- 101,00 €

Η αποτελεσματικότητα του Holuten έχει αποδειχθεί από την κλινική χρήση για την προστατευτική δράση και θεραπεία ασθενών που πάσχουν από πνευμονικά προβλήματα. Λοίμωξη του αναπνευστικού και τραυματισμό του βλεννογόνου.

Kartalaks ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.Ν20-42,00€ -Ν60-101,00€

Η αποτελεσματικότητα του Kartalaks έχει αποδειχθεί κλινικά στην θεραπεία ασθενών που υποφέρουν από  οστεοπόρωση, διαταραχές της παροχής αίματος στα τα κέντρα οστεοποίησης. Γρήγορη  αποκατάσταση μετά από σπάσιμο οστών.

Kristagen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.  Ν20-42,00€-Ν60- 101,00€

Έχει αποδειχθεί  κλινικά η προστατευτική δράση και θεραπεία ασθενών  που πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, και όσων βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την χημειοθεραπεία  την ακτινοθεραπεία, και μετά από ψυχικό άγχος.

Ovagen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.Ν20-42,00€-Ν60-101,00€

Προφύλαξη και θεραπεία των ασθενών  που πάσχουν από διάφορους τύπους λοίμωξης του ήπατος ή από παρενέργειες  χημειοθεραπείας, ακτινοβολίας, αντιβιοτικών ή άλλων φάρμακων.

Pinealon ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ  ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ  ΚΥΤΤΑΡΩΝ. Ν20-42,00€-Ν60- 101,00€     

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει οτι η χρήση  του σκευάσματος βοηθά στην θεραπεία ασθενών που πάσχουν από τραυματισμό ιστών και  κυττάρων του εγκεφάλου,  τραυματισμό των οστών του κρανίου, εγκεφαλική αιμορραγία, χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο.

Vezugen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤEΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.Ν20-42,00€-Ν60-101,00€ 

Για την θεραπεία ασθενών που πάσχουν από καρδιά, από αγγειακή βλάβη του εγκεφάλου, των άκρων,των οργάνων και των ιστών, είτε οφείλεται σε ψυχικό στρες ή την ηλικία.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού