ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ REVILINE

973 views

reviline-menΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ REVILINE (12 προϊόντα).(περιέχουν Φ.Π.Α 24%)

*Για περισσότερες πληροφορίες και περιγραφή των προϊόντων επικοινωνήστε στo email: info@zo-oikologika.gr

Η επιστημονική ομάδα της εταιρίας Npcriz δημιούργησε φυσικά πεπτίδια για διαφορετικά σημεία  εφαρμογής παρέχοντας ένα ισχυρό και ορατό αποτέλεσμα αντιγήρανσης στο δέρμα. Το σύμπλοκο που χρησιμοποιείται, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, την κυκλοφορία και την μικροκυκλοφορία του αίματος, καθώς και τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Βελτιώνει την υφή, το χρώμα και την υγρασία του δέρματος. Η δομή της σειράς πεπτιδίων REVILINE περιλαμβάνει το ισχυρό αντιοξειδωτικό  δισμουτάση  (SOD) και συστατικά που λαμβάνονται μέσω της βιοτεχνολογίας. Τα σύμπλοκα αυτά έχουν αντιοξειδωτικές, ανοσορυθμιστικές ιδιότητες, υν προστατευτικά φίλτρα κατά της ακτινοβολίας και κατά των όγκων του δέρματος.

RN01. Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με πεπτίδια-30ml-22,00€  

Η κρέμα έχει ένα πολύ υψηλό βαθμό διείσδυσης και ικανότητα απορρόφησης, υποαλλεργική, κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα.Βελτιώνει την υφή και το χρώμα του δέρματος.Εμποδίζει την καταστροφή των ελαστικών ινών.Ενυδατώνει και τρέφει αποτελεσματικά.Μειώνει τις ρυτίδες αισθητά σε μικρό χρονικό διάστημα.
Περιέχει πεπτίδια με οστεαρθρικό ιστό.Η κρέμα κάνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο,δίνει νεότητα και λάμψη.προστατεύει από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος.

RN02. Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πεπτίδια-50ml-29,00€  

Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα εξασφαλίζοντας μέγιστη επίδραση αναζωογόνησης. Κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα, είναι μια εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.Επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος,μειώνει το προφίλ μικρών και βαθιών ρυτίδων,εμποδίζει την καταστροφή ελαστικών ινών,θεραπεύει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των λιπιδίων,ενργοποιεί την κυτταρική αναπνοή,επιστρέφει την ελαστικότητα. Περιέχει πεπτίδια θύμου αδένα.

RΝ03. Αντιγηραντική κρέμα νύχτας με πεπτίδια -50ml-27,00€  

Κρέμα  νύχτας αναζωογόνησης με πεπτίδια. Αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστο αποτέλεσμα αναζωογόνησης. Η κρέμα έχει εξαιρετικά υψηλή διείσδυση και ικανότητα απορρόφησης, υποαλλεργική, κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα. Θρέφει βαθιά και αναζωογονεί το δέρμα του προσώπου, επιστρέφει την ελαστικότητα, ομαλοποιεί το χρώμα, λειαίνει  τις μικρές ρυτίδες, ωθεί τη μικροκυκλοφορία και την τροφικότητα στο δέρμα, αφαιρεί τοξίνες και σκωρίες , ενεργοποιεί την κυτταρική αναπνοή. Περιέχει πεπτίδια θύμου αδένα.

RN04. Κρέμα προσώπου για προβληματικό δέρμα-30ml-19,50€  

Κρέμα προσώπου με πεπτίδια για προβληματική επιδερμίδα, αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη αντιφλεγμονώδη και αναζωογονητική δράση. Η κρέμα παρέχει λεπτή φροντίδα του προβληματικού δέρματος και έχει εξαιρετικά μεγάλη διείσδυση και ικανότητα απορρόφησης. Η κρέμα χαλαρώνει το δέρμα σας, καθιστά την επιδερμίδα ζεστή και υγιή, ενυδατώνει και μαλακώνει, προστατεύει απο επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Ρυθμίζει την υδρόλυση του δέρματος, διεγείρει την επιθηλιοποίηση ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, παρεμποδίζει την ακμή. Περιέχει πεπτίδια θύμο αδένα.

RΝ05. Κρέμα ματιών  με πεπτίδια-30ml-23,00€  

Ενυδατική κρέμα ματιών με πεπτίδια, αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται την επίτευξη μέγιστου αποτελέσματος αναζωογόνησης του απαλού δέρματος των ματιών. Επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος. Ωφελεί την τροφικότητα του δέρματος γύρω απο τα μάτια. Ενυδατώνει την υφή. Δυνατότητα εκφραστικής αντιοξειδωτικής δράσης. Εξομαλύνει τις μικρές ρυτίδες στις γωνίες των ματιών. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης κυττάρων. Ανακουφίζει απο τον ερεθισμό και τονώνει το δέρμα. Εφέ ανύψωσης.Περιέχει πεπτίδια αγγεία, οστεοαρθρικό ιστό, θύμο αδένα.

RΝ06. Κρέμα ματιών, πρήξιμο, μαύροι κύκλοι-30ml-23,00€  

Κρέμα Τζέλ με πεπτίδια για πρήξιμο και μαύρους κύκλους αποκλειστικό καλλυντικό φάρμακο με άριστα επιλεγμένα συστατικά για μείωση των εκδηλώσεων πρήξιμο και μαύρων κύκλων. Η κρέμα έχει εξαιρετικά υψηλή ικανότητα διείσδυσης και διαβροχής, υποαλλεργική, κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα. Χαλαρώνει και αναζωογονεί το απαλό δέρμα των ματιών, αφαιρεί σημάδια κόπωσης, χαρίζει λεπτή φροντίδα και φρεσκάδα, προστατεύει από επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Περιέχει πεπτίδια το πάγκρεας, τα αγγεία, τον οστεοαρθρικό ιστό, τον θύμο αδένα.

RΝ07. Κρέμα Pure Skin – φλέβες, ευρυαγγείες-30ml-19,50€  

Κρέμα για σπασμένα τριχοειδή αγγεία και ευρυαγγείες με πεπτίδια αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη ελάττωση των τριχοειδών και των φλεβών. Η κρέμα χαλαρώνει το δέρμα σας, ισορροπεί την υφή, δίνει ομοιόμορφο και υγιές χρώμα, προστατεύει από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος. Ομαλοποιεί την ισορροπία νερού αλατιού. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ενισχύει τους τοίχους των τριχοειδών αγγείων και ομαλοποιεί τη διαπερατότητα. Επιστρέφει την ελαστικότητα των αγγείων του συνδετικού ιστού. Ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει το δέρμα που έχει εκφραστική αντιβακτηριακή δράση. Βελτιώνει την ελαστικότηα. Μειώνει την εκφραστικότητα των τριχοειδών αγγείων και των φλεβών. Συστατικά περιέχει πεπτίδια αγγείων.

RΝ08. Κρέμα Smooth skin –  ραγάδες και ουλές-50ml-23,00  

Κρέμα σώματος με πεπτίδια ενάντια σε ραγάδες και ουλές αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με τέλεια επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται την επιτευξη μέγιστου αποτελέσματος αναγέννησης. Η κρέμα αποκαθιστα το δέρμα σας, το καθιστα ομαλό, προστατεύει από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος, καθιστά ακόμα και την επιδερμίδα. Περιέχει πεπτίδια οστεορθρικό ιστό. Διεγείρει επιθηλιοποίηση ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και την τροφικότητα στο δέρμα. Βελτιώνει την εκφραστικότητα των τεντώσεων και των ουλών. Θρέφει, ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα. Διεγείρει τις διαδικασίες ενημέρωσης του δέρματος, αυξάνει την ικανότητα αναγέννησης. Εχει εντονη αντιοξειδωτική δράση. Προωθεί την καύση λίπους.

RΝ09. Κατά της κυτταρίτιδας με πεπτίδια-50ml-19,50€  

Κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας με πεπτίδια αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη αντικυτταριτική επίδραση. Η κρέμα αποχρωματίζει το δέρμα, αποτρέπει την ανάπτυξη αλλαγών ηλικίας στη δομή του, δίνει τρυφερότητα και απαλότητα στο σώμα σας, καθιστώντας το δέρμα πιο σφιχτό και ελαστικό. Περιέχει πεπτίδια, συκώτι. Εντείνει την παροχή αίματος και την λεμφική αποστράσσιση. Εντείνει τον μεταβολισμό του λίπους και του νερού στα κύτταρα του δέρματος και στον υποδερμικό ιστό του λιπώδους ιστού. Προωθεί την καύση λίπους. Ενυδατώνει και σφίγγει το δέρμα. Επιταχύνει τη μικροκυκλοφορία και την τροφικότητα. Προωθεί την εξάλειψη των τοξινών. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος.

RΝ10.Θρεπτική κρέμα χεριών με πεπτίδια-50ml-21,50  

Θρεπτική κρέμα χεριών με πεπτίδια, αποκλειστική καλλυντική θεραπεί με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη απίδραση προστασίας και θρέψη δέρματος χεριών, που μπορεί να προκαλέσει επιθετικές επιδράσεις. Η κρέμα προστατεύει και θρέφει το δέρμα  του χεριού, το κάνει απαλό και μεταξένιο, αναζωογονεί και προστατεύει αποτελεσματικά από τις επιθετικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Περιέχει πεπτίδια, αγγεία οστεοαρθρικό ιστό, θύμο adena. Περιέχει παρατεταμένη υγρασία. Θρέφει και προστατεύει το δέρμα των χεριών. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Αυξάνει την αντοχή του δέρματος στην ηλιοφάνεια και το κρύο. Δυνατότητα εκφραστικής αντιοξειδωτικής δράσης. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης κυττάρων.

RN11.Κρέμα με πεπτίδια για κιρσούς και φλεβίτιδα-50ml -κ.500511-21,50€  

Κρέμα ποδιών με πεπτίδια κατά της κιρσοκήλης αποκλειστική κλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη επίδραση στη μείωσης της έκφρασης των κιρσών. Η κρέμα παρέχει μαλακή φροντίδα του δέρματος για τα πόδια με κιρσοί, επιστρέφει την ευκολία, απομακρύνει την κόπωση και τις οδυνηρές εκδηλώσεις. Πρόκειται για προφυλακτική θεραπεία για άτομα από ομάδες κινδύνου, προστατεύει από την επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Περιέχει πεπτίδια αγγεία, τοίχωμα αγγείων οστεορθρικό ιστό. Αντιγηραντική δράση. Αναβαθμίζει τη διαδικασία της μικροκυκλοφορίας και του μεταβολισμού. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Μειώνει την βαρύτητα, το πρήξιμο και τον πόνο στα πόδια. Μειώνει την εκφραστικότητα της κιρσοκήλης, προληπτική θεραπεία για την πρόληψη της κιρσοκήλης,ενυδατώνει το δέρμα. Δυνατότητα εκφραστικής αντιοξειδωτικής δράσης.

RΝ12. Επανορθωτική Κρέμα ποδιών-50ml-21,50€  

Αποκατάσταση κρέμας ποδιών για ρωγμές και κορμούς με πεπτίδια, αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται την επίτευξη μέγιστου αποτελέσματος ανανέωσης. Η κρέμα παρέχει απαλή φροντίδα για την ξηρή και κερατινοειδή επιφάνει του ποδιου, την αποκαθιστά απαλότητα και ευκολία, ενυδατώνει εντατικά και προστατεύει από την επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Περιέχει πεπτίδια αγγεία, οστεοαρθρικό ιστό, θύμο αδένα και Αλόη Βέρα.

REVILINE TONIC Λοσιόν για την ισορροπία του PH-110ml-21,50€  

Aποκαθιστά την οξεοβασική ισορροπία του δέρματος προσώπου χάρη στο καινοτόμο εξαπεπτίδιο Rubixyl, το οποίο βοηθάει το δέρμα στην αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους. Βοηθά στην αποκατάσταση της οξεοβασικής ισορροπίας του δέρματος του προσώπου με τη βέλτιστη απόδοση. Με τακτική χρήση τοTONIC-PH ισορροπίας, αυξάνει σημαντικά την αντοχή του δέρματος σε διάφορες στρεσογόνες επιδράσεις, λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει το χρώμα,μειώνει την απώλεια υγρασίας της επιδερμίδας.
Εφαρμόστε πρωϊ και βράδυ σε στεγνό καθαρό πρόσωπο με το βαμβάκι κατά μήκος των γραμμών του μασάζ.

REVILINIE τονωτική Λοσιόν καθαρισμού-110ml-21,50.

Το καθαριστικό μυκηλιακό TONIK REVILINE έχει σχεδιαστεί για απαλό και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, αφέρεση της σκόνης που αναπόφευκτα εγκαθίστανται στην επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, του υδρώτα, του σμήγματος των κυττάρων που έχουν αποπίπτει. Αυτή η διαδικασία προετοιμάζει το δέρμα για περαιτέρω φροντίδα και από την αποτελεσματικότητά της εξαρτάται η αποτελεσματικότητα της χρήσης των άλλων καλλυντικών προϊόντων. Ο συνδυασμός των TONIK συστατικών της φροντίδας ενυδάτωσης, των μαλακών επιφανειοδραστικών ουσιών παρέχει το μέγιστο καθαρισμό, καθιστώντας πιο αποτελεσματική την περαιτέρο περιποίηση του δέρματος.
Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ για να καθαρίζετε το δέρμα του προσώπου και των ματιών πάνω σε βαμβάκι. Να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

REVILINE EΠΙΘΕΜΑΤΑ(ανόρθωση) για το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια (Lifting) – 8τμχ -21,50 €

Τα Ανυψωτικά επιθέματα για περιέχουν πεπτιδίων Α 4 – πεπτίδια χόνδρου, Α 6 – πεπτίδια θύμου αδένα, γλυκόζη, γλυκερόλη, εκχύλισμα καρπών αμυγδάλου, υδρολυμένο κολλαγόνο, υαλουρονικό νάτριο.Αποτελούν ενα καινοτόμο και πρωτοποριακό καλλυντικό για την επείγουσα βοήθεια στο λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια.Χάρις στα δραστικά συστατικά του παρέχεται άμεση δράση ανύψωσης που δρά στα βαθιά στρώματα του δέρματος.Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης των ιστών, ενισχύει τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την ελαστικότητά του, έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, εξαιτίας του οποίου επιτυγχάνεται ορατή ανανέωση στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Οι ουσίες που συνθέτουν τα επιθέματα ρυθμίζουν τις μεταβολικές διεργασίες στον συνδετικό ιστό και προάγουν την αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος.
Καθαρίστε το πρόσωπό σας. Αφαιρέστε το υγρό επίθεμα από την κυψέλη, λυγίζοντας τη γωνία του φύλλου και τραβώντας το προς το μέρος σας. Τοποθετήστε, από ένα επίθεμα στην κάθε πλευρά των κροτάφων, στο στεγνό δέρμα κάτω από τα μάτια, απλώστε το με τα άκρα των δαχτύλων σας. Αφαιρέστε μετά από 1530 λεπτά, χωρίς να ξεπλύνετε. Τα επιθέματα μπορούν να εφαρμόζονται μέρα και βράδυ,όχι αργότερα από 2 ώρες πριν τον ύπνο. Συνιστάται η διαδικασία νε επαναλαμβάνετε – 2 φορές την εβδομάδα.

REVILINE ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ για το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια,κατά του (πρηξίματος και των μαύρων κύκλων)8 τμχ-21,50.

Τα επιθέματα για τα μάτια κατά του οιδήματος και τους μαύρους κύκλους περιέχουν σύμπλεγμα πεπτιδίων Α-3,αιμοφόρων αγγείων,γλυκερίνη,εκχύλισμα ζύμης,υαλουρονικό νάτριο.Ειναι ενα πρωτοποριακό καινοτόμο καλλυντικό για την επείγουσα βοήθεια στο λεπτό δέρμα κάτω από τα μάτια.Χάρις στα ενεργά συστατικά του και τη συγχρονη τεχνολογία κατασκευής το πρήξιμο εξαφανίζεται στιγμιαία ενεργώντας στα βαθιά στρώματα του δέρματος.Εξομαλύνουν τον αγγειακό τόνο,αποκαθιστούν την διαταραγμένη μικροκυκλοφορία,ενισχύουν την δομή του κολλαγόνου,ενυδατώνουν και αυξάνουν την ελαστικότητα του. Καθαρίστε το πρόσωπό σας. Αφαιρέστε το υγρό πέταλο από την κυψέλη, λυγίζοντας τη γωνία του φύλλου και τραβώντας το προς το μέρος σας. Τοποθετήστε, από ένα πέταλο στην κάθε πλευρά των κροτάφων, στο στεγνό δέρμα κάτω από τα μάτια, απλώστε το με τα άκρα των δαχτύλων σας. Αφαιρέστε μετά από 15 – 30 λεπτά, χωρίς να ξεπλύνετε. Τα πέταλα μπορούν να εφαρμόζονται μέρα και βράδυ, όχι αργότερα από 2 ώρες πριν τον ύπνο. Συνιστάται η διαδικασία νε επαναλαμβάνετε – φορές την εβδομάδα.

NEA MEN FACE CREAM-REVILINE M-REVITALIZER (για Άνδρες) με πεπτίδια – 50ml-41,00€.

Το M-Revitalizer είναι ένας νέος αντιγηραντικός αναζωογονητής για τους άνδρες με πεπτίδια.Η λειτουργία του είναι να προλαμβάνει και να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.Το σύμπλεγμα των πεπτιδικών ουσιών έχει ένα ισχυρό αναγεννητικό αποτέλεσμα: με τη βοήθειά τους μπορείτε να μειώσετε το βάθος των ρυτίδων, να εξαλείψετε τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, να το κάνετε ελαστικό και απαλό.  Η συνέργεια των φυτικών εκχυλισμάτων και του χαμηλού μοριακού υαλουρονικού οξέος παρέχει ενυδατική και αναζωογονητική δράση. Η κρέμα είναι κατάλληλη για χρήση μετά το ξύρισμα. Eφαρμόζεται στο προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα προσώπου και λαιμού με κινήσεις ελαφρού μασάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως after shaving.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ NPCRIZ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού