ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ REVΙLAB EVOLUTION

41 views
REVILAB-EVOLUTIONΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ
Το φάσμα των καινοτόμων προϊόντων REVILAB EVOLUTION εστιάζεται στα προβλήματα ηλικιακών αλλαγών. Οι ισχυρές πεπτιδικές ουσίες σε συνδυασμό με τα φυσικά εκχυλίσματα συμβάλλουν στην αποτελεσματική και αποδοτική καταπολέμηση της γήρανσης. Ο κύριος σκοπός: αναδιαμόρφωση όλων των δομών του δέρματος, εξάλειψη των ατελειών και των ρυτίδων, επιστροφή φρεσκάδας και άψογης εμφάνισης του δέρματος. Περιλαμβάνει :
1. REVILAB EVOLUTION No 7 – ορός κατά των ρυτίδων, σύγχρονος ανακατασκευαστής δέρματος υψηλής κατηγορίας.
2. REVILAB EVOLUTION No 5 – πολλαπλών δράσεων ενεργός ορός με πεπτίδια υψηλής κατηγορίας.
3. REVILAB EVOLUTION No 3 – ενεργά αναζωογονητικά για το πρόσωπο και το δέρμα γύρω απο τα μάτια με τον υψηλής κατηγορίας επαγωγέα τελομεράσης.
 
1. REVILAB EVOLUTION No 7 ορός αντι -γήρανσης.(15ml) κωδ: 7310013- 105,00€ 
Ο πολυλειτουργικός ορός βασισμένος σε επαγγελματικά πεπτίδια, με έντονη ανυψωτική δράση, μειώνει ορατά τις βαθιές ρυτίδες έκφρασης, εξομαλύνει το δέρμα του προσώπου, το καθιστά φρέσκο, υγιές, λαμπερό, ελαστικό και σφριγηλό. Το πεπτίδιο Progeline TM, το κύριο συστατικό του ορού, αποτελείται από τρία αμινοξέα και έχει την ικανότητα να καταστέλλει τη σύνθεση της κύριας πρωτεϊνης γήρανσης – προγεργίνη, στο κυτταρικό επίπεδο επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Το πεπτίδιο αντιγήρανσης Matrixyl synthe΄6, του ορού, αποτρέπει την εμφάνιση και μειώνει την ένταση των υφιστάμενων ρυτίδων.
Το συστατικό Liftessense σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ισχυρή διχτυωτή μεμβράνη και έχει ως αποτέλεσμα την έμεση ανύψωση. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρέχοντας ελαστικότητα και καλή αιμάτωση λόγω της ικανότητάς του να συγκρατεί νερό στους ιστούς.
Το εκχύλισμα CO2 από ρόδι περιέχει αναντικατάστατα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιολογικά δραστικές ουσίες, οι οποίες έχουν έντονο αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Το λάδι νυχτολούλουδου έχει αναζωογονητικό, αποκαταστατικό αποτέλεσμα, ενυδατώνει και θρέφει θαυμάσια το δέρμα. 
2α. REVILAB EVOLUTION No 5 – 15ml-κωδ:7310043- 31,00€. 
Ορός Ultra – ενυδατική περιποιίηση προσώπουλαιμού και ντεκολτέ
Ενεργά συστατικά : Syn – Hycan, Revidrate TM, υγρό 24, έλαιο νυχτολούλουδου, εκχύλισμα κουκουτσιών ροδιού, αλόη βέρα. Ο συνδυασμός πεπτιδίων και συστατικών του φυτού που συνθέτουν τον ορό για δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ αποκαθιστά αποτελεσματικά τη δομή του, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας.Τα συστατικά που αποτελούν το προϊόν, θρέφουν και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, διαμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου. Αντιμετωπίζουν την πρόωρη γήρανση, βελτιώνουν τη συνολική κατάσταση και τον τόνο του δέρματος. Ως αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης του ορού (τουλάχιστον 28-30 ημέρες), οι ρυτίδες εξομαλύνονται, η υγρασία αποκαθίσταται, η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται, διαμορφώνεται το οβάλ και βελτιώνεται η επιδερμίδα του προσώπου.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, τροφή και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, αποκατάσταση της μικροανάγλυφης όψις του δέρματος, βελτίωση της συνολικής κατάστασης και του τόνου του δέρματος. 
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού στο προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα και τις κατανέμετε ομοιόμορφα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στη περιοχή του ντεκολτέ κατά μήκος των γραμμών του μασάζ με κινήσεις των δαχτύλων κάνουμε χτυπηματάκια 1-2 σταγόνες στις προβληματικές περιοχές του δέρματος. Μετά από πλήρη απορρόφηση, εφαρμόστε κρέμα ημέρας ή νύχτας. Ανάλογα με την ηλικία χρησιμοποιήστε τον ορό 1-2 φορές την ημέρα.
2β. REVILAB EVOLUTION No 5 – Ορός για το δέρμα γύρω από τα μάτια -15ml.κωδ: 7310033- 50,00€.  
Ενεργά συστατικά :  To πεπτίδιο Syn – Ake έχει αποτέλεσμα του Botox, το πεπτίδιο Syn – Cohl, το σύμπλεγμα μικροφυσικών Pepha – Stight, το βιοσύμπλεγμα των Beautifeye, το έλαιο νυχτολούλουδου, το εκχύλισμα από κουκούτσι ροδιού, αγριοκαστανιάς. Τα συστατικά του ορού συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήμτος γύρω από τα μάτια, εξομαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου, αφαιρούν το πόδι της χήνας ενισχύουν το matrix του δέρματος, βελτιστοποιούν την αντιοξειδωτική προστασία, ενυδατώνουν το δέρμα και μετασχηματίζουν το περίγραμμα των ματιών.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :
Βελτίωση του τόνου του δέρματος, της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης, ανάκτηση και ανάπλαση του δέρματος, εξάλειψη κόπωσης και οίδημα του δέρματος, κατατολέμηση της πρόωρης γήρανσης.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :
Σε καθαρή επιφάνεια του δέρματος γύρω από τα μάτια εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού και απλώστε ομοιόμορφα κατά μήκος των γραμμών του μασάζ με ελαφρές κινήσεις – χτυπηματάκια, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως, 2 ώρες πριν τον ύπνο. Ανάλογα με την ηλικία, χρησιμοποιήστε τον ορό 1-2 φορές την ημέρα. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ορό τακτικά, τουλάχιστον 28-30 ημέρες 3-4 φορές το χρόνο.
.REVILAB EVOLUTION No 5 – 15ml- κωδ:7310023-43,50€.
Εξαιρετικά ενυδατικός ορός για τα χείλη.
Ενεργά συστατικά :  Πεπτίδιο Maxi-Lip, Lanblue, σύμπλεγμα Liftessense, έλαιο νυχτολούλουδου, εκχύλισμα από κουτσούτσι ροδιού. Ο ορός για τα χείλη φροντίζει προσεκτικά το κόκκινο περίγραμμα των χειλιών και το δέρμα γύρω από το στόμα. Τα συστατικά του βοηθούν στην ενυδάτωση και λείανση του δέρματος των χειλιών, καθώς και στις περιστοματικές ρυτίδες, θρέφουν και μειώνουν το ξεφλούδιμα, τους δίνουν όγκο, εκφραστικότητα και την όμορφη εμφάνιση. Το αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης (τουλάχιστον 28-30 ημέρες) είναι ένα παρατεταμένο αναζωογονητικό αποτέλεσμα: εξομαλύνονται οι τοπικές ρυτίδες, αποκαθίσταται η υγρασία, η σταθερότητα και η ελαστικότητα του δέρματος.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : 
Ενυδάτωση και λείανση του δέρματος των χειλιών, δίνει στα χείλη εκφραστικότητα, ελκυστικότηα, όγκο και περιποιημένη εμφάνιση, προστατεύει το δέρμα από επιθετικό περιβάλλον.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :
Στο κόκκινο περιθώριο των χειλιών και στο δέρμα γύρω από το στόμα, εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού και να κατανέμετε ομοιόμορφα με ελαφρές κινήσεις – χτυπηματάκια, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ανάλογα με την ηλικία, χρησιμοποιήστε ορό 1-2 φορές την ημέρα. Για μέγιστο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τον ορό τακτικά, τουλάχιστον για 28-30 ημέρες 3-4 φορές το χρόνο.
REVILAB EVOLUTION No 3- κωδ:7310071- 36,00€.
Ενεργός αναζωογονητής προσώπου με επαγωγέα τελομεράσης (20ml)
Ενεργά συστατικά : Ενωση πεπτιδίων ΑΑ-1HPE -4, έλαια: έλαιο φύτρου σιταριού, πράσινου καφέ, οινοθήρας, Unirepair Τ-43, Thermostressine,C12 -15 αλκυλ βενζοϊκό και τριβεχενίνη και κεραμίδιο -2 και PEG -10 στερόλης και κραμβέλαιο Dermaxylεκχυλίσματα:
σπόρων αμάραντου, από κουκούτσι ροδιού, υλαουρονικό οξύ, οξική τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), το συνένζυμο Q10. Υψηλά δραστική κρέμα που βασίζεται σε πεπτιδικές ουσίες, το Peptide Revitalizer  ενισχύει και θρέφει το δέρμα με ενέργεια, καταπολεμά την αφυδάτωση, τη θαμπάδα, τις ρυτίδες και άλλα ορατά σημάδια γήρανσης. Η αποστολή του είναι να αποκαταστήσει τη φυσική δύναμη και τη ζωτικότητα του δέρματος, να διαγράψει τα σημάδια ηλικίας και κόπωσης, αποκαθιστά γρήγορα την καταστροφή DNA των κυττάρων και προάγει την αναγέννηση της μήτρας του δέρματος. Η συνέργεια του υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους και των φυτικών εκχυλισμάτων βοηθά στην αναζωογόνηση και θρέψη του δέρματος.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :
Μειώνει την βιολογική ηλικία του δέρματος, βοηθά στην αποκατάσταση της βλάβης στη μήτρα του δέρματος, μειώνει τις επιπτώσεις των επιβλαβών επιδράσεων στο περιβάλλον, ενυδατώνει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του, βακτηριοκτόνο, αντιφλεγμονώδη δράση.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Αποτέλεσμα: το πρωϊ ή και βράδυ, εφαρμόστε με απαλό μασάζ σε καθαρό πρόσωπο και το λαιμό. 
.REVILAB EVOLUTION No 3 – 15ml- κωδ:7310081-43,50€.
Ενεργό υλικό πλήρωσης για το δέρμα γύρω από τα μάτια.
Ενεργά συστατικά : Ενωση πεπτιδίων ΑΑ1, Matrixyl Synthe 6έλαια:
αμυγδάλου, ροδάκινου, πράσινου καφές, HPE-4, Lanacityn PF, Leuphasyl. Lanablue, Neodermyl, υδρογονωμένο καστορέλαιο, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα: φασκόμηλο, κουκούτσια ροδιού, καρπών αγριοκαστανιάς, βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός ισχυρών πεπτιδίων, φυτικών εκχυλισμάτων, υαλουρονικού οξέος έχει συστηματική επίδραση στο δέρμα γύρω από τα μάτις, καθιστώντας το πιο νεανικό και υγιές, ελαστικό, ενυδατωμένο, σφριγηλό με τις λεπτές ρυτίδες να γεμίζονται από το εσωτερικό. Πλούσια έντονα συστατικά αντιγήρανσης. Eye-line filler παρέχει όχι μόνο ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά και ένα συσωρευτικό αποτέλεσμα, παρέχοντας αναζοογόνηση στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :
Καταπολεμα τις μεταβολές του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία, μειώνει τον αριθμό των ρυτίδων του προσώπου, βελτιώνει την υφή, την πυκνότητα και την ελαστικότητα, βοηθά στην αύξηση της ανθεκτικότητας του δέρματος σε επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις, έχει ένα έντονο αντι-φλεγμονώδη,τονωτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Χρησιμοποιήστε την κρέμα πρωϊ και βράδυ, απλώνοντάς την με μικρές κινήσεις για να καθαρίσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια. Μην χρησιμοποιείτε την κρέμα το βράδυ λιγότερο από 2 ώρες πριν από τον ύπνο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

LIKE MY FACEBOOK PAGE


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μενού